Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κηδεία Αρετής Αμφιλοχία: Θρήνος στο «αντίο» στην 36χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία Αρετής Αμφιλοχία: Θρήνος στο «αντίο» στην 36χρονη

Κηδεία Αμφιλοχία: Στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής βρέθηκαν οικογένεια, συγγενείς και φίλοι για να πουν το τελευταίο τους «αντίο» στην αδικοχαμένη γυναίκα

Ανείπωτος ήταν ο πόνος στην κηδεία της 36χρονης Αρετής που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/7) στην Αμφιλοχία από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Αμφιλοχία, με τον δράστη στη συνέχεια να αυτοκτονεί.

Στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής βρέθηκαν οικογένεια, συγγενείς και φίλοι για να πουν το τελευταίο τους «αντίο» στην αδικοχαμένη γυναίκα. Απαρηγόρητη είναι η μητέρα της Αρετής, ενώ τραγικές φιγούρες είναι τα δύο παιδιά που είχε.

«Έχει όπλο θα με σκοτώσει» – Τα τελευταία λόγια της 36χρονης στην Αμφιλοχία στην Αστυνομία

«Έχει όπλο θα με σκοτώσει» φέρεται να ήταν τα τελευταία λόγια της 37χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στην Αμφιλοχία, ενώ επικοινωνούσε με την αστυνομία. Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ο 43χρονος εν διαστάσει σύζυγός της με τον οποίο ήταν μαζί από τα 16 χρόνια της, της έστησε καρτέρι θανάτου έξω από το σπίτι τους. Ο δράστης, πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πάνω στο καπό του αυτοκινήτου της και άρχισε να πυροβολεί. Αφού τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγό του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Ο δράστης φέρεται να κρατούσε όμηρο τη 13χρονη κόρη του ώστε να υποχρεώσει την άτυχη γυναίκα να γυρίσει στο σπίτι. Οι απειλές που εξαπέλυε ήταν συνεχείς. Φέρεται μάλιστα να είπε στη γυναίκα: «Αν δεν έρθεις, αν δεν γυρίσεις στο σπίτι, θα σκοτώσω το παιδί». Εκτιμάται ότι η παθολογική ζήλια πιθανολογείται πως ήταν η αιτία της δολοφονίας της 37χρονης συζύγου του. Η αστυνομία ενημερώθηκε από τους γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα είχε υποβάλει μήνυση για απειλές που είχε δεχθεί από τον 42χρονο. Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις