Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ξυλοκόπησε τη μητέρα του: Αντιμέτωπος με κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας 29χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλοκόπησε τη μητέρα του: Αντιμέτωπος με κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας 29χρονος

Ο 29χρονος, αφού ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας, συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της γυναίκας.

Αντιμέτωπος με κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και με αδικήματα της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία είναι ένας 29χρονος, ο οποίος χτύπησε και άφησε αβοήθητη την μητέρα του, ενώ εκείνη ήταν χωρίς της αισθήσεις της, πεσμένη στην αυλή του σπιτιού της. Όλα συνέβησαν, σε περιοχή των Ψαχνών, στην Εύβοια.  Η 70χρονη γυναίκα ήταν τραυματισμένη και χωρίς τις αισθήσεις της, πεσμένη στην αυλή του σπιτιού της, μετά τον ξυλοδαρμό από τον γιο της.  Διασώστες του ΕΚΑΒ που είχαν ειδοποιηθεί παράλληλα με την Άμεση Δράση, παρέλαβαν την άτυχη γυναίκα και τη μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου  και νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση.

Στο σπίτι, οι αστυνομικοί που έφθασαν βρήκαν τον 29χρονο γιο της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές «δεν έχει σώας τα φρένας», τον οποίο μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων για «προστατευτική φύλαξη». Ωστόσο, συνομιλώντας με αστυνομικούς, ο γιος αποκάλυψε και ομολόγησε ότι εκείνος χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι την μητέρα του, με αποτέλεσμα την πτώση της και τον τραυματισμό της. Ο 29χρονος, αφού ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας, συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της γυναίκας.

Οι θεωρίες συνωμοσίας για τον Τραμπ κατέκλυσαν το διαδίκτυο
Παρ’ολίγον τραγωδία στη Βουλιαγμένη: 21χρονος έπεσε στα βράχια κατά τη διάρκεια beach party
Πώς ο «φρικτός γάμος» της Σάνεν Ντόχερτι οδήγησε στην απόλυσή της από το Beverly Hills, 90210
Γυναίκα μαχαίρωσε και δάγκωσε τον σύντροφό της μέσα σε διαμέρισμα Airbnb

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις