Σάνεν Ντόχερτι γάμος: Πώς η δύσκολη συζυγική ζωή οδήγησε στην απόλυσή της από το Beverly Hills, 90210

ΚΟΣΜΟΣ

Σάνεν Ντόχερτι γάμος: Πώς η δύσκολη συζυγική ζωή οδήγησε στην απόλυσή της από το Beverly Hills, 90210

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σάνεν Ντόχερτι γάμος: "Το διαζύγιο είναι το τελευταίο πράγμα που ήθελε η Shannen"

15.07.2024 | 09:28

Απέραντη θλίψη προκάλεσε η είδηση θανάτου της Σάνεν Ντόχερτι που πέθανε το Σάββατο, μετά από τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της Σάνεν Ντόχερτι στο People, αναφέροντας πως τις τελευταίες της ώρες είχε κοντά της τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η Ντόχερτι είχε ένα γάμο που κράτησε ένα χρόνο με τον Ashley Hamilton, ηθοποιό του Sunset Beach, το 1993 και έναν γάμο εννέα μηνών με τον Rick Salomon το 2002. Ο Salomon είναι ένας παίκτης πόκερ, ο οποίος μετά παντρεύτηκε δύο φορές την Pamela Anderson. Στη συνέχεια παντρεύτηκε τον φωτογράφο Kurt Iswarienko τον Οκτώβριο του 2011. Υστερα από 11 χρόνια γάμου, η Doherty κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον περασμένο Απρίλιο, αφού “αισθάνθηκε ότι δεν της είχε μείνει άλλη επιλογή”. Ο εκπρόσωπος της ηθοποιού επιβεβαίωσε την είδηση με δήλωσή του στο Entertainment Tonight, σημειώνοντας ότι “το διαζύγιο είναι το τελευταίο πράγμα που ήθελε η Shannen”.

Ο δύσκολος γάμος της Σάνεν Ντόχερτι

Πέρα από τον δύσκολο γάμο της Σάνεν Ντόχερτι με τον Kurt Iswarienko, η 53χρονη ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για την καριέρα της κατά τη διάρκεια ενός podcast Let’s Be Clear, στο οποίο συμμετείχε ο συμπρωταγωνιστής της στο Beverly Hills, 90210, Jason Priestley. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον πρώην συνάδελφό της, η Doherty θυμήθηκε πώς η δύσκολη σχέση της με τον Ashley Hamilton, τον οποίο παντρεύτηκε το 1993, επηρέασε τη συμπεριφορά της όταν εργαζόταν στην επιτυχημένη σειρά της δεκαετίας του ’90. “Προς την τελευταία μου σεζόν, βρισκόμουν σε έναν πραγματικά φρικτό γάμο και υπήρχαν πράγματα που συνέβαιναν σε αυτόν το γάμο που με δυσκόλευαν πολύ να είμαι τυπική και στην ώρα μου στη δουλειά”, είπε. “Και ξέρω ότι αυτό έγινε πολύ μεγάλο πρόβλημα για τους υπόλοιπους από εσάς”.

Η ηθοποιός παραδέχθηκε πως η καθυστερημένη άφιξή της στη δουλειά αποτελούσε πρόβλημα για τους συναδέλφους της στο καστ της σειράς, στην οποία υποδυόταν την πρωταγωνίστρια Brenda Walsh. “Γιατί αν όλοι οι άλλοι είναι στην ώρα τους και εσύ περιμένεις ένα άτομο, είναι χάλια, σωστά, γιατί αυτό σημαίνει ότι τώρα θα δουλεύεις περισσότερες ώρες”, είπε. “Θα είσαι εκεί για 17 ώρες, σε αντίθεση με τις 15 ώρες που ήταν μόνο 15 ώρες ή 14 ώρες”. Η Σάνεν Ντόχερτι εξέφρασε την άποψη ότι ενώ η συμπεριφορά της στο πλατό δεν ήταν “ευθύνη” κανενός άλλου εκτός από τη δική της, θα ήθελε ωστόσο κάποιος από τους παραγωγούς να της είχε μιλήσει για την έλλειψη επαγγελματισμού της, πριν την απολύσει.

“Σίγουρα εύχομαι να με είχαν κάπως βάλει κάτω, να με είχαν κοιτάξει και να μου είχαν πει: “Άκου, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αυτό… το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι θα απολυθείς. Κανείς από εμάς δεν είναι διατεθειμένος να το ανεχτεί πλέον. Και καταλαβαίνω ότι έχεις ένα πρόβλημα στην προσωπική σου ζωή, αλλά αυτό δεν μπορεί να μεταφερθεί και στη δουλειά. Πρέπει να συμμαζευτείς ουσιαστικά”, είπε. Συνέχισε να θυμάται ότι ενώ πρωταγωνιστούσε στο Beverly Hills, 90210, δεν ήταν ειλικρινής με τους συναδέλφους της σχετικά με την προσωπική της ζωή, συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων της με τον τότε σύζυγό της, από τον οποίο χώρισε το 1994 εν μέσω των αγώνων του με τον εθισμό στα ναρκωτικά.

“Δεν νομίζω να ήξερε κανείς ότι ο πατέρας μου ήταν βαριά άρρωστος, και δεν νομίζω ότι ήξερε κανείς ότι, ο σύζυγός μου ήταν ένας τοξικομανής”, είπε, ενώ υποστήριξε ότι ο πρώην της γινόταν “απίστευτα βίαιος” κατά καιρούς κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. “Ήταν κάτι που με κατανάλωνε. Δεν ήθελα καν να βγω από το σπίτι γιατί φοβόμουν ότι θα πήγαινε να πάρει ναρκωτικά”. Ο Priestley, ο οποίος έπαιζε τον αδελφό της Doherty – Brandon Walsh – στο 90210, εξήγησε ότι ήταν “απίστευτα δύσκολο” για εκείνον όταν η φίλη του απολύθηκε από τη σειρά. Είπε επίσης ότι θα ήθελε “να γνώριζε περισσότερα για το τι συνέβαινε στην προσωπική ζωή [της Doherty] εκείνη την εποχή”, ώστε να μπορούσε να τη “βοηθήσει.

“Το πιο δύσκολο πράγμα για μένα ήταν ότι η σειρά αφορούσε τον Brandon και την Brenda, αφορά την οικογένεια Walsh”, πρόσθεσε. “Και ξαφνικά, θα χάναμε κάποιον από την οικογένεια Walsh. Και πώς θα επηρεάσει αυτό τη σειρά; Και πώς θα βρίσκαμε ένα δρόμο για να προχωρήσουμε μπροστά με τη σειρά;”” Τόνισε ακόμη πως η αποχώρηση της Σάνεν Ντόχερτι από την εκπομπή ήταν “απίστευτα δύσκολη” για τον ίδιο, καθώς υπήρχαν “τόσοι πολλοί άγνωστοι” εκείνη τη στιγμή. “Μακάρι όλοι μας να είχαμε περισσότερες γνώσεις για το τι συνέβαινε στη ζωή σου, ώστε να μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε την κατάστασή σου με πιο συμπονετικό τρόπο”, δήλωσε ο Priestley.

Ωστόσο, η Σάνεν Ντόχερτι αναγνώρισε “την ευθύνη” για την απόλυσή της από τη σειρά, εν μέσω της συμπεριφοράς της στο πλατό λόγω του γάμου της. “Όπως δεν κατηγορώ κανέναν άλλον για ό,τι συνέβη και την τελική απόλυσή μου. Κατηγορώ τον εαυτό μου, επειδή θα έπρεπε να είχα την προσωπική μου ζωή πιο συγκροτημένη”, δήλωσε. “Θα έπρεπε να είχα χωρίσει”. Μετά το τέλος του γάμου της με τον Χάμιλτον το 1994, η Ντόχερτι παντρεύτηκε για δεύτερη φορά το 2002 τον Ρικ Σάλομον. Ωστόσο, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του ένα χρόνο αργότερα. Ενώ η ηθοποιός παντρεύτηκε τον Kurt Iswarienko το 2003, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μαζί του τον Απρίλιο του 2023.

Ετικέτες
Exit mobile version