Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τζώρτζια Κεφαλά διαζύγιο: Τίτλοι τέλους στον γάμο ύστερα από 27 χρόνια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζώρτζια Κεφαλά διαζύγιο: Τίτλοι τέλους στον γάμο ύστερα από 27 χρόνια

Τζώρτζια Κεφαλά διαζύγιο: «Τώρα χωρίζουμε, αλλά μπορείς να τον θεωρήσεις και επιτυχημένο γάμο ύστερα από 27 χρόνια μαζί», δήλωσε η βουλευτής

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Τζώρτζια Κεφαλά και ο επί 27 χρόνια σύζυγός της, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε. Μιλώντας στην εφημερίδα «Απογευματινή», η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή, με την ίδια να αποκαλύπτει ότι βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου από τον σύζυγό της, κάνοντας, ωστόσο, λόγο, για έναν «επιτυχημένο γάμο».

«Ολοκληρώνεται, έπειτα από 27 χρόνια γάμου. Τώρα χωρίζουμε, αλλά μπορείς να τον θεωρήσεις και επιτυχημένο γάμο ύστερα από 27 χρόνια μαζί. Το θεωρώ απόλυτα θεμιτό», ανέφερε η Τζώρτζια Κεφαλά σχετικά με το διαζύγιό της από τον επί 27 χρόνια σύζυγό της. Η ίδια μίλησε και για τους γιους της, που είναι 19 και 15 ετών, περιγράφοντας ότι έχουν μία πολύ καλή σχέση. «Έχουμε πολύ ωραία σχέση. Δεν τους είπα ποτέ “μελετήστε” και παρ’ όλα αυτά είναι άριστοι και οι δύο!», είπε χαρακτηριστικά η Τζώρτζια Κεφαλά.

Το σχόλιο για τον έρωτα

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή στην προσωπική ζωή της Τζώρτζιας Κεφαλά, η ίδια έκανε το δικό της σχόλιο – με βάση την προσωπική της εμπειρία – για τον έρωτα λέγοντας: «Δεν υπάρχει ο έρωτας, νομίζω ότι είναι μία απλή κάλυψη αναγκών, χωρίς να το υποτιμάω. Ο έρωτας δεν μπορεί να γίνεται αυτοσκοπός, αυτό το πολύ όμορφο συναίσθημα μπορεί να είναι μία δική μας ανάγκη να καθρεφτιστούμε στα μάτια του άλλου». Τέλος, η βουλευτής ξεκαθαρίζει για το κομμάτι της απιστίας σε μία σχέση λίγο μετά την είδηση του διαζυγίου της: «Προτιμώ να αποδεχτώ μία κατάσταση όπως η απιστία, αλλά όχι παθητικά για να αποφασίσω αν θα φύγω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις