Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φαίη Ζαφειράκου ξυλοδαρμός: «Τρελάθηκα, έγινε όντως μια παρεξήγηση»
ΕΛΛΑΔΑ

Φαίη Ζαφειράκου ξυλοδαρμός: «Τρελάθηκα, έγινε όντως μια παρεξήγηση»

Φαίη Ζαφειράκου ξυλοδαρμός: «Δεν έχει γίνει τίποτα από όλα αυτά. Σκεφτείτε ότι εγώ τώρα μίλησα με την αστυνομία, γιατί με ενημέρωσαν κάτι φίλοι», ανέφερε η ηθοποιός

Για μεγάλη παρεξήγηση κάνει λόγο η ηθοποιός Φαίη Ζαφειράκου, μετά τον φερόμενο ξυλοδαρμό του συζύγου αλλά και του παιδιού τους από την ίδια. Μέσα από εκπομπή του ΣΚΑΪ, η Φαίη Ζαφειράκου δήλωσε σοκαρισμένη από τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ξυλοδαρμό, αλλά και σύλληψή της από την αστυνομία τα ξημερώματα στην Κάρυστο, και ξεκαθαρίζει πως πρόκειται για παρεξήγηση.

«Δεν έχει γίνει τίποτα από όλα αυτά. Σκεφτείτε ότι εγώ τώρα μίλησα με την αστυνομία, γιατί με ενημέρωσαν κάτι φίλοι, και λέω “ρε παιδιά τι έχει γίνει;”. Τρελάθηκα. Έγινε όντως μια παρεξήγηση, ισχύει αυτό το πράγμα, όχι μεταξύ μας όμως. Ακούστηκε θόρυβος και ήρθε η αστυνομία και δώσαμε εξηγήσεις. Αυτό ήταν όλο», αναφέρει αρχικά η ηθοποιός.

«Δεν είμαι επιθετικός άνθρωπος, ποτέ δεν έχω δώσει δικαιώματα»

Στη συνέχεια, σημειώνει πως δε ξέρει μέχρι στιγμής αν θα κινηθεί νομικά, αλλά ξεκαθαρίζει πως δεν είναι επιθετικός άνθρωπος, ούτε ποτέ έδωσε τέτοια δικαιώματα. «Είμαι λίγο περίεργα, και λίγο με την υγεία μου. Δε ξέρω αν θα κινηθώ νομικά. Είναι χοντρό αυτό το πράγμα. Είμαστε όλοι μαζί εδώ και προσπαθούμε να βρούμε κι εμείς μια ισορροπία από το πρωί. Αρχικά δεν είμαι επιθετικός άνθρωπος, ποτέ δεν έχω δώσει δικαιώματα. Πήρε μια άλλη διάσταση το πράγμα, δε ξέρω. Από τον θόρυβο; Δε ξέρω τι να σας πω, δεν ισχύει. Δε ξέρω πως έχει βγει όλο αυτό, έχω τρελαθεί», καταλήγει.

Η δήλωση του συζύγου

Με μια κοινή τους φωτογραφία, ο σύζυγος της ηθοποιού Φαίης Ζαφειράκου δηλώνει πως όλα μεταξύ τους είναι καλά, μετά το επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, που οδήγησε στη σύλληψή της. Ο στιχουργός Ανδρέας Κομπόσης δημοσίευσε στο προφίλ του στο facebook μία φωτογραφία με τη σύζυγό του Φαίη Ζαφειράκου, όπου οι δυο τους βρίσκονται στην παραλία. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο ίδιος κάνει λόγο για «φαιδρά δημοσιεύματα» και δηλώνει πως η απάντησή τους σε αυτά έρχεται «σήμερα το πρωί από την παραλία».

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Κυριακής στην Κάρυστο, καταγράφηκε επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας μεταξύ τους, Κατά το επεισόδιο αυτό, η Φαίη Ζαφειράκου συνελήφθη από την αστυνομία για τον ξυλοδαρμό του συζύγου της αλλά και του παιδιού τους. Τελικά, δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις, ενώ ο Ανδρέας Κομπόσης αρνήθηκε τη χορήγηση panic button που του πρότειναν οι αστυνομικοί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις