Θερμοπληξία Εύβοια: Στον εισαγγελέα οι γονείς του 23χρονου ΑμεΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Θερμοπληξία Εύβοια: Στον εισαγγελέα οι γονείς του 23χρονου ΑμεΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Θερμοπληξία Εύβοια: Ο νεαρός φέρεται να έμεινε για ώρες ξεχασμένος στο αυτοκίνητo

16.07.2024 | 19:48

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν οι γονείς του 23χρονου νεαρού με ειδικές ανάγκες, ο οποίος πέθανε από θερμοπληξία αφού φέρεται να  έμεινε για ώρες στο αυτοκίνητό τους. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Αμάρυνθο της Εύβοιας, το πρωί της Κυριακής (14/7). Οι γονείς συνελήφθησαν με την κατηγορία της έκθεσης σε κίνδυνο.

Ο 23χρονος εντοπίστηκε από τους γονείς του χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε. Οι Αρχές έχουν ζητήσει τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, η οποία αναμένεται να ρίξει «φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου 23χρονου, ο οποίος ζούσε με την οικογένειά του.

Τι υποστηρίζουν οι γονείς του 23χρονου στην Εύβοια

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η πόρτα του οχήματος ήταν ξεκλείδωτη και οι γονείς δεν είχαν αντιληφθεί την απουσία του παιδιού από το σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες σχετικών πηγών οι γονείς υποστηρίζουν ότι το παιδί τους καθόταν μέσα στο αυτοκίνητο όλη την ημέρα με ανοιχτή την πόρτα, ότι ήταν κάτι που συνήθιζε δηλαδή να κάνει από την ώρα που ξυπνούσε, και ότι δεν τον ξέχασαν. Δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι γιατί χθες έκλεισε την πόρτα ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να υποστεί θερμοπληξία. Τέλος, έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό του 23χρονου. Προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Ερέτριας.

Exit mobile version