Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Tουριστική Προβολή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στα Effie Awards 2024
Tουριστική Προβολή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στα Effie Awards 2024

Tουριστική Προβολή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στα Effie Awards 2024

Δυναμική ήταν η παρουσία της ΠΑΜΘ στη φετινή διοργάνωση των βραβείων Effie  Awards Hellas 2024, στο πλαίσιο της προώθησης της τουριστικής της καμπάνιας με τίτλο "Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα".

Η τελετή απονομής των βραβείων που διοργανώθηκε από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), και τον Σύλλογο Εταιριών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ),  πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου στη Λίμνη Βουλιαγμένης. Τα βραβεία Effie αποτελούν μία από τις σημαντικότερες τιμητικές διακρίσεις στον χώρο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας. Έχουν παγκοσμίως αναγνωριστεί ως τα μοναδικά βραβεία αποτίμησης της αποτελεσματικότητας μιας καμπάνιας και βραβεύουν τη στρατηγική σκέψη, τη δημιουργική της έκφραση και τα αποτελέσματα σε σχέση με τους προκαθορισμένους κάθε φορά στόχους.

Από την πλευρά της Περιφέρειας, το παρών στη διοργάνωση έδωσαν ο κ. Μαρκόπουλος Θεόδωρος, Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας και Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, και ο κ. Παναγιώτης Αρχoντής, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜΘ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εκπρόσωποι της ΠΑΜΘ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με σημαντικούς παράγοντες του επιχειρηματικό κόσμου που παρευρέθηκαν στα βραβεία, προκειμένου να προβάλουν τα θέλγητρα αλλά και τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

Στο πλαίσιο των νευραλγικών αυτών συζητήσεων, οι άνθρωποι της Περιφέρειας αναφέρθηκαν στη μεγάλη δυναμική του τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής και με γνώμονα την καμπάνια «Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα», έχτισαν βάσεις για το τρέχον καλοκαίρι του 2024 αλλά και αυτό του 2025. Η παρουσία της ΠΑΜΘ στα βραβεία Effie Awards αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής δράσεων για την τουριστική της προβολή αλλά και ανανέωση της εικόνας της. Απώτερος στόχος είναι η ένταξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στον εγχώριο και διεθνή τουριστικό χάρτη ως ένας αυθεντικός προορισμός 4 εποχών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις