Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ντάνιελ Κρεγκ καμπάνια: Αγνώριστος ο ηθοποιός ως μοντέλο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντάνιελ Κρεγκ καμπάνια: Αγνώριστος ο ηθοποιός ως μοντέλο

Ντάνιελ Κρεγκ καμπάνια: Ο 56χρονος ηθοποιός σε μια εμφάνιση που δεν τον έχουν συνηθίσει οι θαυμαστές του

Ο Ντάνιελ Κρεγκ εμφανίστηκε πολύ διαφορετικός απ’ ότι τον έχουν συνηθίσει οι θαυμαστές του. Ο 56χρονος Βρετανός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Loewe, του πολυτελούς οίκου μόδας, στην οποία πρωταγωνιστεί επίσης η πρωταγωνίστρια του «Past Lives», Γκρέτα Λι. Στις φωτογραφίες, ο Κρεγκ εγκατέλειψε το χαρακτηριστικό κοντό μαλλί του και υιοθέτησε ένα μακρύτερο look.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον φωτογράφο Ντέιβιντ Σιμς και σκοπίμως δεν έχουν σκηνικά, ώστε «το φωτογραφικό βλέμμα να εστιάζει στα πρόσωπα και σε αυτό που φορούν ως προέκταση του ποιοι είναι και πώς θέλουν να τους βλέπουν», σύμφωνα με το δελτίο τύπου. Σε μια λήψη, ο ηθοποιός φοράει ένα πολύχρωμο πλεκτό πουλόβερ, ένα λαδί παντελόνι και μια καφέ ζώνη, ενώ τα μακριά, ίσια μαλλιά του πλαισιώνουν το πρόσωπό του. Μια άλλη φωτογραφία δείχνει τον Κρεγκ με γαλάζιο πουκάμισο με κουμπιά και πολύχρωμο παντελόνι με κορδόνια.

Οι πολύχρωμες εμφανίσεις

Μοιάζει λίγο περισσότερο με τον συνηθισμένο του εαυτό με ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν, μαύρο υποκάμισο και παντελόνι cargo, αλλά οι πολύχρωμες εμφανίσεις είναι σίγουρα ένα νέο στυλ για τον ηθοποιό του «Knives Out». «Ο Κρεγκ ζωντανεύει το έργο του καλλιτέχνη Ρίτσαρντ Χόκινς, ο οποίος ενέπνευσε τη συλλογή, μέσα από ένα κολάζ προσωπικοτήτων», αναφέρει η μάρκα μέσω δελτίου τύπου.

«Φοράει τα πλεκτά πουλόβερ, τα cargos, τις δερμάτινες μπλούζες αλλά και τις μπότες, τα αθλητικά παπούτσια και τα κεντημένα παντελόνια που αποτελούν βασικά, αμερικάνικης προέλευσης κομμάτια της συλλογής, με πολύ θάρρος και μια συγκρουσιακή στάση». Η δήλωση συνεχίζει: «Με την ακατέργαστη αμεσότητά της, η καμπάνια είναι μια μελέτη για το πώς οι χαρακτήρες και τα ρούχα τους συνδέονται στενά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις