Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θάνατος θερμοπληξία Εύβοια: Ελεύθεροι οι γονείς του 23χρονου
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος θερμοπληξία Εύβοια: Ελεύθεροι οι γονείς του 23χρονου

Θάνατος θερμοπληξία Εύβοια: Καταρρακωμένοι οι γονείς του 23χρονου στην Εύβοια, αρνήθηκαν την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι γονείς του 23χρονου ΑμΕΑ που πέθανε τη Δευτέρα (15/7) από θερμοπληξία, όσο βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο στην Αμάρυνθο, στην Εύβοια. Καταρρακωμένοι οι γονείς του 23χρονου στην Εύβοια, αρνήθηκαν την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης, δηλώνοντας πως το παιδί δεν εκτέθηκε σε υψηλές θερμοκρασίες, αλλά βρισκόταν στο αυτοκίνητο από το πρωί της Δευτέρας.

Η Βασιλεία Οικονόμου, δικηγόρος της οικογένειας στην Εύβοια, δήλωσε σχετικά στον ΑΝΤ1: «Ο πατέρας δεν αντιλήφθηκε επ’ ουδενί ότι το παιδί του είχε οποιοδήποτε πρόβλημα, διότι βρισκόταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο που είχε κατεβασμένα τα παράθυρα, την 09:00 ώρα καθημερινής, χωρίς να έχει πολλή ζέστη, Προφανώς, πρόκειται για ένα ευαίσθητο παιδί».

Εύβοια: Τι δήλωσαν οι γονείς του 23χρονου

Οι γονείς παρέμειναν επί τρεις ώρες στο ανακριτικό γραφείο, όπου απολογήθηκαν, δηλώνοντας πως δεν είναι υπεύθυνοι για τον θάνατο του γιου τους. Οι γονείς υποστήριξαν πως το παιδί εμφάνισε σημάδια εξασθένησης, ωστόσο επικοινωνούσε κανονικά με το περιβάλλον. Υποστήριξαν, μάλιστα, πως ο χρόνος που χρειάστηκε για τη μεταφορά στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας από το Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, στην Εύβοια, ήταν αυτό που του στοίχισε τη ζωή. «Διεκομίσθη στις 03:00 το μεσημέρι στη Χαλκίδα, όταν η κατάστασή του δεν ήταν καλή» συνέχισε η δικηγόρος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις