Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μπελέρης Στρασβούργο: Η συνάντηση του ευρωβουλευτή με την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπελέρης Στρασβούργο: Η συνάντηση του ευρωβουλευτή με την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Μπελέρης Στρασβούργο: Η ανάρτηση του ευρωβουλευτή - Η υποδοχή από τον Μαργαρίτη Σχοινάς

Συνάντηση με την εκ νέου εκλεγείσα πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, είχε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Φρέντης Μπελέρης, στο Στρασβούργο, όπου συνεδριάζει αυτή την εβδομάδα η πρώτη ολομέλεια του Σώματος, υπό νέα πλέον σύνθεση. «Σήμερα είχα τη χαρά να συναντηθώ με την εκ νέου εκλεγείσα Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Roberta Metsola», ανέφερε στα social media o Φρέντης Μπελέρης.

«Η στήριξη της όλο αυτό το διάστημα ήταν αμέριστη και την ευχαριστώ από καρδιάς. Στο πρόσωπο της είδα πραγματικά τι σημαίνει Ευρώπη». «Ευρώπη είναι η Δημοκρατία, το κράτος Δικαίου και κυρίως η Ελευθερία. Θα είμαι στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της», σημείωσε.

Φρέντης Μπελέρης: Τον υποδέχθηκε στο Στρασβούργο ο Μαργαρίτης Σχοινάς

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς υποδέχθηκε στο Στρασβούργο τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Φρέντη Μπελέρη. «Ευρώπη ίσον ελευθερία», έγραψε στην πλατφόρμα «X» ο κ. Σχοινάς, εκφράζοντας τη χαρά και τη συγκίνησή του που υποδέχθηκε τον κ. Μπελέρη λίγο πριν αναλάβει επίσημα τα καθήκοντα του. Οι δύο άνδρες, συζήτησαν τις προτεραιότητες του νέου πολιτικού κύκλου και την σημασία του κράτους δικαίου σε όλες τις υποψήφιες για ένταξη χώρες.

Οι συνεργάτες του κ. Μπελέρη εμφανίζονται αισιόδοξοι πως σύντομα θα αποφυλακιστεί ο Έλληνας ευρωβουλευτής, ίσως και μέσα στο καλοκαίρι, ώστε τον Σεπτέμβριο να αναλάβει πλήρως τα ευρωπαϊκά του καθήκοντα. Πρόσφατα, η υπεράσπιση του Μπελέρη κατέθεσε αίτημα πρόωρης αποφυλάκισης, στο Πρωτοδικείο του Φιέρι, κάτι που δικαιούνται όσοι έχουν εκτίσει τα 2/3 της ποινής τους και έχουν καλή διαγωγή κατά την διάρκεια της κράτησης τους. Σημειώνεται πως η άδεια στο Φ. Μπελέρη αναπτερώνει και το ηθικό της ομογένειας η οποία στις 4 Αυγούστου θα δώσει νέα μάχη για τον Δήμο της Χειμάρρας καθώς έχουν προκηρυχθεί εκ νέου εκλογές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις