Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Πολίνα Πορίζκοβα Instagram: Η γυμνή πόζα του πρώην μοντέλου στο κρεβάτι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πολίνα Πορίζκοβα Instagram: Η γυμνή πόζα του πρώην μοντέλου στο κρεβάτι

Πολίνα Πορίζκοβα Instagram: «Η ντροπή ευδοκιμεί μόνο σε σκοτεινές γωνιές, ο ήλιος την εξαφανίζει», έγραψε το πρώην μοντέλο

Η Πολίνα Πορίζκοβα έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, θέλοντας να περάσει ένα θετικό μήνυμα με τους ακολούθους της. Η 59χρονη ποζάροντας γυμνή στο κρεβάτι ενός ξενοδοχείου, μοιράστηκε μερικά λόγια υπέρ του body positibity και κατά της ντροπής ως προς το γυμνό σώμα. Πρόετρεψε τις γυναίκες που την ακολουθούν να απαλλαγούν από αυτού του είδους τη συστολή και να αγκαλιάσουν το σώμα τους.

«Χθες, μοιράστηκα μια συνέντευξη που έδωσα πριν από 3 χρόνια. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα, μίλησα για την ντροπή. (Αν παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη, θα έχετε μια αίσθηση της πραγματικής συζήτησης). Οτιδήποτε βγαίνει από το περικείμενο μπορεί εύκολα να παρερμηνευτεί», ανέφερε αρχικά.

«Η ντροπή ευδοκιμεί μόνο σε σκοτεινές γωνιές. Ο ήλιος την εξαφανίζει»

Στη συνέχεια, το πρώην μοντέλο πρόσθεσε: «Έχω λάβει τόσα πολλά καλοπροαίρετα σχόλια σχετικά με το πώς πρέπει να αγκαλιάσω την ηλικία μου και να μην ντρέπομαι! Είναι αρκετά προφανές ότι προέρχονται από νέες γυναίκες στη σελίδα μου. Αυτό είναι πολύ συναρπαστικό! Μιλώντας για την ντροπή, το να παραδεχτείτε ότι την ξέρετε και να καταλάβετε γιατί και πότε την αισθάνεστε είναι ένα θεμελιώδες βήμα για να απαλλαγείτε από αυτήν. Να τη βγάλετε από μέσα σας. Η ντροπή ευδοκιμεί μόνο σε σκοτεινές γωνιές. Ο ήλιος την εξαφανίζει. Θα ήθελα λοιπόν να καλωσορίσω όλες εσάς τις ευγενικές και υποστηρικτικές κυρίες!!!

Και τώρα που είστε εδώ, κάντε μια μικρή περιήγηση στο περιεχόμενό μου για να δείτε τι είναι αυτό που πραγματικά λέω. Ποια είναι η δική μου οπτική γωνία. Και πόσο πολύ λίγη ντροπή θα επιτρέψω στην πραγματικότητα και κυρίως -πιο σημαντικό- θα κάνω πράξη. Δεν ντρέπομαι καθόλου να ξεγυμνωθώ. Σωματικά και συναισθηματικά. (Όπως γνωρίζουν όσοι από εσάς με παρακολουθείτε εδώ και λίγο καιρό) Αυτή η φωτογραφία είναι του Τζεφ Γκρίνστιν φυσικά, από τη μία από τις δύο νύχτες που απολαύσαμε σε ξενοδοχείο στις 5 εβδομάδες του ταξιδιού μας. Ήταν τόσο εξωφρενικά όμορφα που έπρεπε να τη θυμηθούμε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις