Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ: Απόψε η Ένωση θα μάθει τον αντίπαλό της
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ: Απόψε η Ένωση θα μάθει τον αντίπαλό της

ΑΕΚ: Με ποια θα παίξει η Ένωση, Βελέζ Μόσταρ ή Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Απόψε η ΑΕΚ, θα μάθει ποια ομάδα θα είναι η αντίπαλος της στα προημιτελικά του Conference league. Συγκεκριμένα, η Βελέζ Μόσταρ, από την Βοσνία και η Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες, από την Ανδόρα, θα αντιμετωπιστούν απόψε στις 19:00 για τα προημιτελικά του Conference League. Στον πρώτο αγώνα, οι δύο ομάδες έφεραν ισοπαλία με το σκορ 1-1, με αποτέλεσμα να μην έχει κριθεί κάτι προς το παρόν.

Το προφίλ των δύο ομάδων

Βελέζ Μόσταρ

Η Βελέζ Μόσταρ στο πρωτάθλημα της Βοσνίας, με 16 νίκες, 6 ήττες, αλλά και 11 ισοπαλίες, κατέκτησε την 3η θέση έχοντας 59 βαθμούς. Επίσης η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, δεν έπαιξε κανένα φιλικό παιχνίδι για προετιμασία της ομάδας .

Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες

Από την άλλη, η Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες βγήκε 2η θέση στην βαθμολογία με 63 βαθμούς (στο -3 από τον πρώτο), έχοντας 20 νίκες, 4 ήττες και 3 ισοπαλίες. Δεν έπαιξε κανένα φιλικό και εκείνη με την ομάδα να μην έχει προετοιμαστεί ύστερα από 2 μήνες που οι παίκτες έχουν να αγωνιστούν.

Να σημειωθεί ότι, στην 4αδα με τους top σκόρερ του πρωταθλήματος της Βοσνίας βγήκαν 2 παίκτες της ομάδας. Συγκεκριμένα, ο Ντόμι έχοντας 18 τέρματα σε 12 εμφανίσεις, αλλά και ο Αμπέλ Αργανιάρας είχε 15 τέρματα σε 12 συμμετοχές. Στην λίστα του Conference League, ο προπονητής, Κανάλια Ότγκερ, δεν πήρε μαζί του στην λίστα τον Αργεντινό Αμπέλ Αργανιάρας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις