Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέα τροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα τροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό

Φωτογραφία του θύματος βρέθηκε στο κινητό του 44χρονου που συνελήφθη και προφυλακίστηκε για την εκτέλεση!

Ένα καταλυτικό, όπως χαρακτηρίζεται από τους ίδιους τους αστυνομικούς, στοιχείο, σχετικό με την υπόθεση δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, έρχεται στο φως μέσα από την έρευνα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αστυνομίας. Σε ένα από τα κινητά τηλέφωνα που είχε στην κατοχή του ο 44χρονος που συνελήφθη ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας και ήδη προφυλακίστηκε, βρέθηκε φωτογραφία του άτυχου τοπογράφου!

Η φωτογραφία, φέρεται, κατά τις πληροφορίες, που διέρρευσαν, να έχει τραβηχτεί σε κατάστημα εστίασης της Μυκόνου, όπου δραστηριοποιείτο επαγγελματικά το θύμα της δολοφονίας. Σε ό,τι αφορά το πρόσωπο που τράβηξε τη φωτογραφία, χωρίς να γίνει αντιληπτό εκείνη τη στιγμή, οι αστυνομικοί εικάζουν ότι είτε είναι ο ίδιος ο κάτοχός της και προφυλακισθείς για τη δολοφονία η άλλο πρόσωπο.

Τα ταξίδια

Στην πρώτη περίπτωση, η φωτογραφία πιθανόν τραβήχτηκε σε ένα από τα δύο πρόσφατα ταξίδια στη Μύκονο του κατηγορουμένου, ταξίδια που παραδέχθηκε και ο ίδιος στην απολογία του και επικαλέστηκε επαγγελματικούς λόγους. Στην δεύτερη περίπτωση, ο άνθρωπος που πλήρωσε μεγάλο ποσό για να εκτελεστεί το συμβόλαιο θανάτου, τράβηξε τη φωτογραφία ο ίδιος η άνθρωπός του, που είναι και πιο πιθανό. Τη φωτογραφία του υποψήφιου, τότε, θύματος, την ήθελαν, όχι φυσικά για τους ίδιους, που τον γνώριζαν, αλλά για τον υποψήφιο εκτελεστή, προκειμένου δηλαδή να γνωρίζει ποιον πρόκειται να δολοφονήσει!

Το γεγονός της ανεύρεσης της φωτογραφίας του φωτογράφου στο κινητό του προφυλακισμένου, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, για το οποίο, ίσως κληθεί, σε συμπληρωματική κατάθεση ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

Αρνήθηκε ότι τον γνώριζε

Κι αυτό γιατί τα στοιχεία φέρουν τον 44χρονο, πριν πάρει τον δρόμο για τη φυλακή να αρνήθηκε σε απόλυτο βαθμό ότι γνώριζε το πρόσωπο του 54χρονου τοπογράφου την εμπλοκή στη δολοφονία του οποίου αρνείται από την πρώτη στιγμή. Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν ότι επρόκειτο να παρουσιάσει αξιόπιστο μάρτυρα ο οποίος θα βεβαίωνε ενώπιον των δικαστικών Αρχών ότι την ώρα της εκτέλεσης του τοπογράφου ο 44χρονος κατηγορούμενος βρισκόταν σε άλλο σημείο.

Το άλλοθι

Θα του έδινε δηλαδή άλλοθι για την ώρα του φόνου. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, από την συνεχιζόμενη ανάλυση των βιντεοληπτικών υλικών από την ευρύτερη περιοχή, από την εταιρεία του θύματος, στο Ψυχικό, έχουν εντοπιστεί και πρόσθετα ενοχοποιητικά στοιχεία για εκτελεστή του τοπογράφου.  Οι πληροφορίες θέλουν να προδίδονται οι προηγούμενες κινήσεις του ακόμα και οι ενέργειες του για κατόπτευση του χώρου πριν πραγματοποιήσει την φονική επίθεση στο θύμα. Παράλληλα με το «δέσιμο» του φυσικού αυτουργού, βέβαια, συνεχίζεται η έρευνα και για την ταυτοποίηση του ηθικού αυτουργού και εντολέα της δολοφονίας του άτυχου τοπογράφου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις