Τι λένε τα άστρα για σήμερα Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

PLUS

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα;

18.07.2024 | 07:38

Κριός

Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον τομέα του πνεύματος και της περιπέτειας σου. Θέλεις να αισθάνεσαι ζωντανός και ζωηρός, να μην είσαι προσκολλημένος στις ίδιες παλιές συνήθειες και οι σημερινές διελεύσεις βοηθούν σ’ αυτό. Νέες εξελίξεις ή ασυνήθιστα γεγονότα γύρω από επαγγελματικά ή οικονομικά ζητήματα μπορεί να είναι έντονες. Οι καινοτόμες νέες ιδέες ή η ξαφνική αναγνώριση μπορεί να σε ενθουσιάσουν και να σε παρακινήσουν. Μπορεί να εστιάσεις σε μια πρακτική βελτίωση ή μια κατάσταση που κάνει τη ζωή σου λίγο καλύτερη. Η σημερινή όψη Ερμή – Χείρωνα ενισχύει τη διαύγεια και την αυτοέκφραση και είσαι ιδιαίτερα πρόθυμος να ακούσεις, να αφουγκραστείς και να μοιραστείς.

Ταύρος

Το διάθεση σου για αλλαγή και βελτίωση ή πρόοδο συνεχίζει να είναι έντονη σήμερα και αύριο. Έχεις κίνητρο και ενθουσιασμό, αν και ίσως γίνεις λίγο παρορμητικός. Μπορεί να είναι μια περίοδος συγχρονισμού, εκπλήξεων ή συναισθηματικού ξεμπλοκαρίσματος καθώς βλέπεις τι σε εμποδίζει. Η αποτοξίνωση και η απελευθέρωση του εαυτού σου σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να είναι πιο εύκολη από το συνηθισμένο. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για οικογενειακά και προσωπικά ζητήματα και την έκφραση των συναισθημάτων σου. Ένα τρίγωνο Ερμή – Χείρωνα σε βοηθά να κάνεις απολογισμό του τι λειτουργεί και τι όχι στη ζωή σου.

Δίδυμοι

Κάτι που έρχεται στην επιφάνεια σήμερα μπορεί να σου υπενθυμίσει πως ήρθε η ώρα να βάλεις ένα τέλος στο παρελθόν και αυτό να είναι κάτι ευχάριστο. Με τον Άρη παράλληλο με τον Ουρανό, η ανάγκη να κλείσεις οριστικά την πόρτα σε ένα θέμα μπορεί να είναι έντονη. Έχεις μια πραγματική αίσθηση του τι πρέπει να αλλάξεις, από τι πρέπει να απαλλαγείς ή να προσαρμόσεις για να προχωρήσεις μπροστά. Ενώ μπορείς να είσαι παρορμητικός σήμερα, είναι καλύτερο να κάνεις αλλαγές με προσοχή, αλλά σίγουρα στόχευσε στο να αξιοποιήσεις το θάρρος που σου δίνει αυτή η επιρροή.

 

Καρκίνος

Οι φιλίες, αλλά και οι ελπίδες και τα όνειρα για το μέλλον είναι στο επίκεντρο και είναι ιδιαίτερα διεγερτικά σήμερα. Μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις ή συναρπαστικές ανακαλύψεις. Η ανάγκη για αλλαγές γίνεται εμφανής. Μπορεί να εμφανιστεί μια ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τον εαυτό σου και μια κατάσταση πολύ πιο ξεκάθαρα. Οι επικοινωνίες σου πηγαίνουν καλά εν μέρει, επειδή οι πεποιθήσεις σου είναι ισχυρές αλλά και λόγο της διέλευσης Ερμή – Χείρωνα, που τονίζει την αξία των ανοιχτών και ειλικρινών συνομιλιών.

Λέων

Μπορεί να νιώσεις μια παρόρμηση να απελευθερωθείς από ένα περιορισμό σήμερα. Μπορεί να προκύψουν εκπληκτικά γεγονότα και συναισθήματα, παρακινώντας σε να κάνεις εποικοδομητικές αλλαγές. Μπορεί να στραφείς σε μια νέα κατεύθυνση που βασίζεται στην ισχυρή διαίσθηση σου. Αν σου έρθουν τώρα ιδέες για επαγγελματικούς σκοπούς οι οποίες τείνουν να είναι ασυνήθιστες και καινοτόμες, αξιοποίησε τες. Το σημερινό τρίγωνο Ερμή – Χείρωνα σε ενθαρρύνει να εκφραστείς και μπορεί να νιώσεις τη σύνδεση, την επικοινωνία ή την προώθηση του εαυτού σου. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι ευχάριστες καθώς ο Ερμής στο ζώδιο σου εναρμονίζεται με το θεραπευτή Χείρωνα.

Παρθένος

Οι ικανοποιητικές συζητήσεις είναι στο επίκεντρο σήμερα και μπορούν όχι μόνο να σε εμπνεύσουν αλλά να σε σταθεροποιήσουν και να σε γειώσουν. Είναι μια καλή στιγμή να απλώσεις ένα χέρι βοήθειας ή να προσφέρεις υποστηρικτικά λόγια. Ταυτόχρονα μπορεί να νιώσεις μια ανησυχία για να κάνεις κάτι νέο, διαφορετικό ή έξω από τα συνηθισμένα. Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν να σε ωθήσουν προς μια συναρπαστική ανακάλυψη ή ένα ξεχωριστό θέμα και ενδιαφέρον. Μπορεί ακόμα και να βιώσεις μια ξαφνική επιθυμία να γράψεις ή να μάθεις κάτι καινούριο. Οι σκέψεις σου μπορούν να σε οδηγήσουν σε συναρπαστικά μέρη.

 

Ζυγός

Ένα προαίσθημα σήμερα μπορεί να σε καταβάλει, διεγείροντας τις αισθήσεις σου. Μια αναπάντεχη έκπληξη είναι μέρος της ημέρας σου και οι σχέσεις σου ή ένα έργο με το οποίο νιώθεις συνδεδεμένος μπορεί να είναι μέρος του ενθουσιασμού σου. Μπορεί να θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάτι ή να κλείσεις ένα θέμα μια για πάντα. Παρορμήσεις, επιθυμίες και ξαφνικά συναισθήματα που μπορεί αρχικά να σε μπερδέψουν μπορεί να έρθουν τώρα στην επιφάνεια. Ωστόσο η επιθυμία να κάνεις αλλαγές και να αφήσεις πίσω σου ορισμένες περιοριστικές καταστάσεις μπορεί να σε ενδυναμώσει. Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για να διορθώσεις μια σχέση.

Σκορπιός

Οι διελεύσεις σήμερα ξυπνούν τις αισθήσεις σου. Είσαι πιο παρορμητικός και οι γύρω σου έλκονται από σένα τώρα. Οι εκπλήξεις, ιδιαίτερα σε μια σχέση, μπορεί να σε παρακινήσουν να κινηθείς προς διαφορετικές κατευθύνσεις ή να αλλάξεις τα πράγματα. Η καλύτερη πρακτική είναι να παρακινείσαι από τα αληθινά ένστικτα σου και όχι από ξαφνικές παρορμήσεις ή αντιδράσεις. Καλωσόρισε ότι καινούργιο έρχεται τώρα! Οι συζητήσεις μπορεί να είναι διαφωτιστικές ιδιαίτερα αυτές που αφορούν τις προοπτικές σου. Μπορεί επίσης να ωφεληθείς πολύ από το να συναντήσεις την οικογένεια σου ή να συζητήσεις για θέματα εργασίας ή υγείας.

Τοξότης

Η επιθυμία να κάνεις σαρωτικές αλλαγές μπορεί να εμφανιστεί έντονα σήμερα. Η έμπνευση για να βελτιώσεις ή να προωθήσεις τις καθημερινές σου υποθέσεις και τη ρουτίνα, τις σπουδές ή τα έργα σου μπορεί να είναι στο προσκήνιο. Η υγεία και η ευεξία επίσης είναι στο επίκεντρο αυτές τις μέρες και παρόλο που ίσως να μην κυλήσουν όλα ομαλά, είναι μια καλή μέρα για να αναγνωρίσεις την ανάγκη για νέες προσεγγίσεις. Απροσδόκητα γεγονότα ή ξαφνικές παρορμήσεις μπορεί να οδηγήσουν στην αναδιάταξη του προγράμματος σου ή στην ανάληψη ενός θέματος που αφορά την εργασία ή υγεία.

 

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να νιώσεις έντονη επιθυμία να εκφράσεις τα ταλέντα, τις καλλιτεχνικές σου ικανότητες ή τα συναισθήματα σου για κάποιον. Καθώς ο Άρης σχηματίζει έναν παραλληλισμό με τον Ουρανό απροσδόκητα γεγονότα έρχονται για άλλη μια φορά στην επιφάνεια. Αυτή η ενέργεια ξεχωρίζει περισσότερο στην προσωπική σου ζωή, σε σχέση με οικογενειακά ή οικιακά ζητήματα και σε σχέση με τις δεσμεύσεις σου. Το άνοιγμα, η βαθύτερη επικοινωνία και η βελτίωση των οικιακών συνθηκών μπορεί να είναι μερικά από τα πράγματα στην ατζέντα σου.

Υδροχόος

Η επιθυμία να βελτιώσεις, να αλλάξεις ή να αναβαθμίσεις τη ζωή σου είναι ισχυρή, καθώς ο Άρης και ο Ουρανός ευθυγραμμίζονται. Αυτή μπορεί να είναι μια συναρπαστική στιγμή για ρομαντική έλξη, επιθυμίες, προσωπική έκφραση και δημιουργικές ιδέες. Ιδέες ή αξιοθέατα μπορούν να σε αναζωογονήσουν. Ακόμα κι αν αυτό δεν έχει διάρκεια, είναι βέβαιο ότι θα ανακαλύψεις ανάγκες ή επιθυμίες που δεν ήξερες ότι είχες και είναι μια εξαιρετική εμπειρία. Με μια διέλευση Ερμή – Χείρωνα επίσης στο παιχνίδι, οι οικογενειακές αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι αποκαλυπτικές και υποστηρικτικές προσφέροντας προοπτικές.

Ιχθύες

Οι σημερινές διελεύσεις είναι αυθόρμητες και οι νέες εξελίξεις, ιδέες και ενδιαφέροντα εμφανίζονται έντονα. Ενώ μπορεί να θέλεις να παρακολουθήσεις την πολύ γρήγορη επικοινωνία, οι νοητικές ανακαλύψεις ή οι νέοι δρόμοι έκφρασης και σύνδεσης είναι εμφανείς. Μπορεί να δεις πιο ξεκάθαρα από ποτέ, τι σε έχει εμποδίσει να κάνεις θετικές αλλαγές καθώς ο Άρης και ο Ουρανός ευθυγραμμίζονται. Οι σημερινές επιρροές είναι καλές για να σε ανοίξουν. Είναι μια καλή στιγμή για να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτό που έχεις, είτε πρόκειται για ταλέντο, γνώση ή υλικά αγαθά.

Exit mobile version