Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ντόναλντ Τραμπ εγγονή: «Παππού, είσαι μεγάλη έμπνευση»
ΚΟΣΜΟΣ

Ντόναλντ Τραμπ εγγονή: «Παππού, είσαι μεγάλη έμπνευση»

Ντόναλντ Τραμπ εγγονή: Για άγνωστες πτυχές του παππού της μίλησε η 17χρονη

Για πτυχές του… παππού Ντόναλντ Τραμπ, οι οποίες είναι άγνωστες στο ευρύ κοινό, μίλησε την Τετάρτη στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών η εγγονή του και κόρη του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, Κάι. Η 17χρονη Κάι Τραμπ, η μεγαλύτερη κόρη του Τραμπ τζούνιορ, απευθύνθηκε στους αντιπροσώπους – και στο εθνικό τηλεοπτικό κοινό – λίγο πριν από τον πατέρα της. «Μιλάω σήμερα για να μοιραστώ την πλευρά του παππού μου που οι άνθρωποι δεν βλέπουν συχνά», είπε. «Για μένα, είναι απλά ένας κανονικός παππούς. Μας δίνει γλυκά και αναψυκτικά όταν οι γονείς μας δεν κοιτάνε. Πάντα θέλει να ξέρει πώς τα πάμε στο σχολείο. Όταν μπήκα στον κατάλογο των αριστούχων, το παρουσίασε στους φίλους του με μεγάλη υπερηφάνεια». «Μου τηλεφωνεί στη μέση της σχολικής ημέρας για να με ρωτήσει πώς πάει το παιχνίδι μου στο γκολφ και μου λέει τα πάντα για το δικό του. Αλλά μετά πρέπει να του υπενθυμίσω ότι είμαι στο σχολείο και θα πρέπει να τον ξαναπάρω αργότερα», συνέχισε η 17χρονη Κάι. «Πολλοί άνθρωποι έχουν υποχρεώσει τον παππού μου να περάσει από την κόλαση, όμως αυτός στέκεται ακόμα όρθιος.

Παππού, είσαι μεγάλη έμπνευση και σε αγαπώ. Τα μέσα ενημέρωσης κάνουν τον παππού μου να φαίνεται σαν ένα διαφορετικό άτομο, αλλά εγώ τον ξέρω γι’ αυτό που είναι», είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας τις για να προσθέσει: «Είναι πολύ στοργικός και αγαπητός. Θέλει πραγματικά το καλύτερο για αυτή τη χώρα και θα αγωνίζεται κάθε μέρα για να κάνει την Αμερική ξανά μεγάλη». Η Κάι Τραμπ είναι η 17χρονη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και της πρώην συζύγου του, Βανέσα. Είναι επίσης το μεγαλύτερο από τα 10 εγγόνια του Τραμπ. Ως ένα από τα εγγόνια του πρώην προέδρου, δεν της είναι άγνωστο να βρίσκεται στο προσκήνιο. Κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Τραμπ, παρευρέθηκε σε εκδηλώσεις, όπως η ορκωμοσία του και η πασχαλινή γιορτή του Λευκού Οίκου. Η Κάι είναι φανατική παίκτρια του γκολφ με λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -συμπεριλαμβανομένης μιας σελίδας στο YouTube- αφιερωμένους στο πάθος της για το άθλημα.

«Σε αγαπάμε παππού»

Νωρίτερα φέτος, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι κέρδισε ένα γυναικείο πρωτάθλημα στο γήπεδο γκολφ του Τραμπ στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα. «Είμαι πολύ περήφανη για το παιχνίδι μου και για το πού πηγαίνει, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης», έγραψε σε σχετική ανάρτηση. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Κάι Τραμπ δημοσίευσε μια φωτογραφία του πρώην προέδρου να χτυπάει τη γροθιά του μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε σε προεκλογική του συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια, γράφοντας: «Σε αγαπάμε παππού. Ποτέ μην σταματάτε να αγωνίζεστε!». Τον Ιούνιο, δημοσίευσε μια φωτογραφία της μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ σε μια εκδήλωση στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις