Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Τζάνετ Τζάκσον συνεντεύξεις: Ο λόγος που η τραγουδίστρια δε θέλει να απαντά σε ερωτήσεις
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζάνετ Τζάκσον συνεντεύξεις: Ο λόγος που η τραγουδίστρια δε θέλει να απαντά σε ερωτήσεις

Τζάνετ Τζάκσον συνεντεύξεις: «Σας παρακαλώ, απλά σταματήστε να μου κάνετε ερωτήσεις», ανέφερε η τραγουδίστρια

Η Τζάνετ Τζάκσον εξέφρασε τη δυσαρέσκεια που νιώθει, κάθε φορά που καλείται να δώσει μια συνέντευξη. Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συζήτησής της στο Heart Evenings με τον Dev Griffin, η τραγουδίστρια που έχει βραβευτεί 5 φορές με Grammy εξήγησε πως δεν της αρέσει να απαντάει σε ερωτήσεις.

Όταν ρωτήθηκε ποιες ερωτήσεις την ενοχλούν σε μια συνέντευξη και ποια θα ήθελε να είναι η επόμενη που θα της κάνει, η Τζάνετ Τζάκσον απάντησε: «Δεν θέλω να είμαι αγενής, αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί σου».

«Σας παρακαλώ, απλά σταματήστε να μου κάνετε ερωτήσεις»

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σας παρακαλώ, απλά σταματήστε να μου κάνετε ερωτήσεις. Ποτέ δεν είχα την πεποίθηση ότι δίνω καλές συνεντεύξεις. Πραγματικά, δεν μου αρέσει να μιλάω. Προτιμώ να μένω ήσυχη και να ακούω τους άλλους να μιλάνε». Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ήταν έτσι από όταν θυμάται τον εαυτό της και δεν ευθύνεται κάποια συγκεκριμένη συνέντευξη που την έκανε να νιώθει κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις