Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αναγκαστική προσγείωση Ελευθέριος Βενιζέλος: Το αεροπλάνο παρουσίασε πρόβλημα στα υδραυλικά του
ΕΛΛΑΔΑ

Αναγκαστική προσγείωση Ελευθέριος Βενιζέλος: Το αεροπλάνο παρουσίασε πρόβλημα στα υδραυλικά του

Αναγκαστική προσγείωση Ελευθέριος Βενιζέλος: Το περιστατικό δεν έχει σχέση με το black out

Συναγερμός σήμανε στο Ελ. Βενιζέλος καθώς αεροσκάφος χρειάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πτήση που εκτελούσε δρομολόγιο από το Λονδίνο για Χανιά με 233 επιβαίνοντες, το οποίο παρουσίασε πρόβλημα στα υδραυλικά συστήματα και για αυτό χρειάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο Ελ. Βενιζέλος. Το αεροπλάνο έχει προσγειωθεί και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν πάει όλα καλά και όλοι οι επιβαίνοντες είναι ασφαλείς. Το συμβάν ήταν άσχετο με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αεροπορικές από το πρωί, μετά την κατάρρευση πληροφοριακού συστήματος.

Υπενθυμίζεται ότι παγκοσμίως από το πρωί έχει προκληθεί ψηφιακό… χάος που έχει επηρεάσει και τα συστήματα αεροπορικών εταιρειών και αεροδρομίων με αποτέλεσμα πάνω από 1.400 πτήσεις διεθνώς να έχουν ακυρωθεί, αεροπορικές να έχουν καθηλώσει τα αεροσκάφη τους και να υπάρχουν καθυστερήσεις. Από το πρόβλημα, εξαιτίας του ντόμινο έχουν επηρεαστεί και πτήσεις που αναχωρούν ή προσγειώνονται στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος και σε άλλα αεροδρόμια της χώρας, ενώ υπάρχουν και καθυστερήσει στο check in κάποιων εταιρειών καθώς έχουν επηρεαστεί τα συστήματά τους και η διαδικασία γίνεται χειροκίνητα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις