Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεκρός τροχαίο Βοιωτία: Τραγικό τέλος για 40χρονο οδηγό
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός τροχαίο Βοιωτία: Τραγικό τέλος για 40χρονο οδηγό

Νεκρός τροχαίο Βοιωτία: Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόβλημα στα φρένα

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα στον Άγιο Νικόλαο στο Δίστομο, με φορτηγό φορτωμένο με κάρβουνο το οποίο κατευθυνόταν σε εργοστάσιο αλουμινίου και κατέληξε στον γκρεμό. Εξαιτίας του τραγικού συμβάντος ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός, ηλικίας περίπου 40 χρόνων που εκτελούσε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο δρομολόγιο. Μετά το δυστύχημα ξέσπασε φωτιά, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόβλημα στα φρένα του οχήματος που πιθανότατα υπερθερμάνθηκαν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ελεγχθεί η πορεία του φορτηγού και να καταλήξει στον γκρεμό.

Στο σημείο έσπευσαν έσπευσαν επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής, κλιμάκιο της πολιτικής προστασίας του δήμου και εθελοντές. Σύμφωνα με μαρτυρίες μέχρι και την τελευταία στιγμή ο άτυχος οδηγός κόρναρε προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση με άλλα διερχόμενα οχήματα.

Νεκρός οδηγός φορτηγού στο Δίστομο

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακολούθησαν διαδοχικά τρεις εκρήξεις. Ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν έβγαλε η Πυροσβεστική αναφέροντας τα εξής: «Σορός άνδρα ανασύρθηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε Φ.Ι.Χ. όχημα επί της επαρχιακής οδού Διστόμου Αγίου Νικολάου στη Βοιωτία και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις