Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Το παιδικό κρεββάτι έκρυβε 23 κιλά ηρωίνης
ΕΛΛΑΔΑ

Το παιδικό κρεββάτι έκρυβε 23 κιλά ηρωίνης

Η ηρωίνη ήταν σε 35 συσκευασίες σε ειδική κρύπτη του κρεββατιού.

Πίστεψε ότι και σε περίπτωση ελέγχου στη διάρκεια της διαδρομής του, θα ξεγελούσε τους αστυνομικούς για τον πραγματικό λόγο ύπαρξης ενός παιδικού κρεββατιού, στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Όμως, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Βέροιας ήταν βέβαιοι ότι σε κρύπτη εντός του οχήματος, ο οδηγός από την Αλβανία, μετέφερε μεγάλη ποσότητα «λευκού θανάτου». Βρήκαν ούτε λίγο ούτε πολύ, κοντά στα είκοσι τρία (!) κιλά της φονικής ηρωίνης, κρυμμένα εσωτερικά του παιδικού κρεββατιού και την ίδια ώρα προχωρούσαν στη σύλληψη του οδηγού και μεταφορέα της τρομακτικής ποσότητας.

Εκείνο, που μένει είναι να βρεθούν και οι συνεργοί που κρύβονται πίσω από τη μεταφορά, όπως οι προμηθευτές των 23 κιλών, αλλά και οι επίδοξοι παραλήπτες, που θα αναλάμβαναν τη διοχέτευση της «άσπρης σκόνης» στις πιάτσες των τοξοκοεξαρτημένων, που, δυστυχώς, ακροβατούν μεταξύ ζωής και θανάτου. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση όλα διαδραματίστηκαν ξημερώματα, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Κλειδιού Ημαθίας.  Οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, σταμάτησαν για έλεγχο τον Αλβανό υπήκοο του οχήματος.

Τον έψαχναν

«Ειδικότερα», αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. «έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας να οδηγεί όχημα και, σε έλεγχο που έγινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 35 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 22 κιλών και 872 γραμμαρίων, που ήταν καλά κρυμμένες μέσα σε ειδική κρύπτη σε ξύλινο παιδικό κρεββάτι. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις