Χάαλαντ πατέρας: «Με ανάγκασε να κόβω ξύλα το καλοκαίρι»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χάαλαντ πατέρας: «Με ανάγκασε να κόβω ξύλα το καλοκαίρι»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ελένη Γεωργούλια

Χάαλαντ πατέρας: «Δεν είχα επιλογή»

20.07.2024 | 15:44

Στη βάση της Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Έρλινγκ Χάαλαντ, με τους ανθρώπους των πρωταθλητών Αγγλίας να προχωρούν πάνω του σε όλα τα απαραίτητα τεστ για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά το σύντομο χρονικό διάστημα που είχε να ξεκουραστεί. Δεν είναι σαφές για το πώς έφτασε εκεί η συζήτηση, ίσως κάποιος να τον είδε πιο… φουσκωμένο από πριν, αλλά αποκαλύφθηκε από τον Χάαλαντ πως στις διακοπές του δεν πήγαινε μόνο από μέρος σε μέρος στην Ευρώπη με το σκάφος του (από τη Μαρμπέγια στις Κάννες και στο Κάπρι) αλλά πως έκανε και κάποιες… δουλειές στο σπίτι. Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως ο πατέρας του, το άτομο που φαίνεται να αγαπάει περισσότερο στη ζωή του, τον ανάγκαζε να πηγαίνει στα δάση της Νορβηγίας και να κόβει ξύλα!

«Δεν είχα επιλογή», λέει ο Χάαλαντ, όταν μέλος του staff του λέει πως αυτό είναι «το “πιο Έρλινγκ Χάαλαντ πράγμα” που έχει ακούσει ποτέ», με τον θηριώδη στράικερ να τον διορθώνει, «το πιο νορβηγικό». Ο ίδιος είχε ποστάρει και ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να διαλογίζεται πάνω σε ένα βραχάκι, μέσα σε ένα ποτάμι, σε μια στάση που τον έχουμε συνηθίσει, άλλωστε, μιας και είναι από τους αγαπημένους του -και σήμα κατατεθέν του σε αυτόν τον τομέα- πανηγυρισμούς.

@onefootball Erling Haaland meditating right through summer 🧘‍♂️🔋 IG/erling.haaland #erlinghaaland ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral – WZ Beat
Exit mobile version