Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα 20/7: Προβλέψεις για το Σάββατο
PLUS

Ζώδια σήμερα 20/7: Προβλέψεις για το Σάββατο

Ζώδια σήμερα 20/7: Πώς θα είναι η μέρα σου;

Πώς θα είναι το Σάββατο σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Τα θέματα που δεν αφορούν τη ρουτίνα σου πάνε καλύτερα, καθώς τείνεις να πορεύεσαι με τη διαίσθηση σου νωρίς σήμερα. Ίσως χρειαστεί να επιβραδύνεις το συνηθισμένο σου ρυθμό για να επιτρέψεις την έμπνευση να μπει στη ζωή σου. Το να αισθάνεσαι έμπνευση σε τροφοδοτεί για να πετύχεις τους στόχους σου. Η επίγνωση των οικονομικών θεμάτων μπορεί τώρα να είναι πιο ξεκάθαρη. Η υποστήριξη μπορεί να έρθει από τα παρασκήνια ή μπορεί να απολαμβάνεις να περνάς χρόνο με τον εαυτό σου. Ο Άρης κατευθύνεται στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα και μέχρι τις 4/9, βρίσκεσαι σε ένα πιο συνδεδεμένο, διανοητικό κύκλο ικανοτήτων.

Ταύρος

Ο Άρης εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα προσθέτοντας μια επιπλέον νότα μαγείας και διαίσθησης στις εμπειρίες σου. Μπορεί να στοχεύεις στο να αφήσεις συνειδητά την πίεση που νιώθεις, προκειμένου να καθοδηγήσεις ή να ελέγξεις τη μέρα σου ή να επιτύχεις γρήγορα τους στόχους σου. Αφού σχηματιστεί αυτή η όψη, ο Άρης φεύγει από το ζώδιο σου και μέχρι τις 4/9 μπορείς να δεσμευτείς, να εγκατασταθείς κάπου ή να χτίσεις πάνω σε αυτό που ήδη έχεις. Καθώς η μέρα προχωρά βλέπεις τη θετική πλευρά μιας κατάστασης. Η επιθυμία σου  να μοιραστείς την ευτυχία και την καλή σου τύχη με κάποιον είναι έντονη.

Δίδυμοι

Συντονίζεσαι με τα όνειρα, τις ελπίδες και τις επιθυμίες σου. Εάν έχεις μια ιδέα ή ένα όραμα που θέλεις να μοιραστείς είναι καλή στιγμή να το κάνεις. Η σωματική εξάντληση ευνοεί τη διαίσθηση σου, ωστόσο μπορεί να θέλεις να κάνεις κάτι με τις δημιουργικές ιδέες σου και η ευκαιρία να το κάνεις αυτό μπορεί να εμφανιστεί στο πρώτο μισό της ημέρας. Η συμμετοχή σε θεραπευτικές, χαλαρές δραστηριότητες μπορεί να σε ωφελήσει πολύ και το ένστικτο σου μπορεί να βοηθήσει και να επηρεάσει τις επαγγελματικές και πρακτικές σου επιλογές. Ωστόσο ο Άρης περνά σήμερα στο ζώδιο σου και μέχρι τις 4/9, αυτή η διέλευση δίνει χρώμα τη ζωή σου.

Καρκίνος

Η σημερινή επιρροή Άρη – Ποσειδώνα σε βοηθά να πιστέψεις στην πιθανότητα υλοποίησης των ονείρων σου. Ο Άρης μεταβαίνει στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σήμερα και τις επόμενες εβδομάδες είσαι πιο διατεθειμένος να κάνεις τα πράγματα εύκολα ή να σκεφτείς πριν αναλάβεις δράση. Είναι μια ισχυρή περίοδος για να ολοκληρώσεις ένα έργο ή έναν κύκλο. Καθώς η μέρα προχωρά οι διελεύσεις ενθαρρύνουν μια ευχάριστη παράκαμψη από τη ρουτίνα και ένα θετικό πνεύμα. Είναι μια καλή στιγμή για διασκέδαση, ρομαντικές και δημιουργικές ασχολίες.

Λέων

Το πρώτο μισό της ημέρας σε ελκύουν οι πιο ευφάνταστες, δημιουργικές και μη συνηθισμένες δραστηριότητες. Ωστόσο ο Άρης μετακομίζει στον τομέα των φίλων, των ελπίδων και των επιθυμιών σου σήμερα, όπου θα παραμείνει έως τις 4/9 και η κοινωνική σου ζωή ζωντανεύει. Οι επόμενες εβδομάδες είναι δυνατές για να νιώσεις πιο συνδεδεμένος και υπεύθυνος, αλλά και αφοσιωμένος. Αργότερα σήμερα, οι φιλίες αναδεικνύονται ως ιδιαίτερα ωφέλιμες ή μπορείς να αισθάνεσαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και χαρούμενος με τα σχέδια και τα έργα σου.

Παρθένος

Η σημερινή όψη Άρη – Ποσειδώνα δείχνει οφέλη από την ενσωμάτωση της φαντασίας ή της διαίσθησης σου στα σχέδια και τις προσπάθειες σου. Στόχος να απεμπλακείς από αγχωτικές ή τεταμένες σκέψεις και συναισθήματα όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι δημιουργικές επιδιώξεις και οι σωματικές δραστηριότητες που σε βοηθούν να εκτονώσεις την ένταση ή να εκφράσεις τα συναισθήματα σου ευνοούνται τώρα. Επίσης σήμερα, ο Άρης κινείται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη, πυροδοτώντας τις φιλοδοξίες σου τις επόμενες εβδομάδες.

Ζυγός

Το πρώτο μισό της ημέρας χρωματίζεται από μια ενισχυτική όψη μεταξύ του ενεργητικού Άρη και του πνευματικού Ποσειδώνα, ενθαρρύνοντας σε να ορίσεις το δικό σου ρυθμό. Χρειάζεσαι ανανέωση για να καθαρίσεις το μυαλό σου και να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τη διαίσθηση σου. Κάνοντας τα ίδια παλιά πράγματα μπορεί να χάσεις νέες ευκαιρίες. Το να ακολουθείς τη συνηθισμένη ρουτίνα ή να χαλαρώνεις στην επιδίωξη των στόχων σου έχει νόημα, όπως και το να κάνεις κάτι ευφάνταστο ή διασκεδαστικό. Στη συνέχεια ο Άρης μετακινείται στον τομέα της ανώτερης σκέψης, της μάθησης και των ψυχικών δραστηριοτήτων σου, όπου θα παραμείνει έως τις 4/9.

Σκορπιός

Ο συνδυασμός των πόρων σου ή η συγχώρηση κάποιου κοντινού σου προσώπου μπορεί τώρα να έρθουν στην επιφάνεια, ή μπορεί να υπάρξει μια αυξημένη αίσθηση κατανόησης προς κάποιο άτομο ή μια σχέση. Είναι χρήσιμο να χαλαρώσεις από την άμεση δράση και να αφήσεις την πίστη ή τον εσωτερικό σου οδηγό να πρωτοστατήσει, ιδιαίτερα αν εδώ και αρκετό καιρό δεν έχει βάλει καθόλου φρένο. Με μια επιρροή Άρη – Ποσειδώνα στο παιχνίδι στο πρώτο μισό της ημέρας, είναι καλύτερο να ακολουθήσεις μια έμμεση προσέγγιση για την επιδίωξη των στόχων σου. Καθώς η μέρα προχωρά μια πιο ανοιχτή προσέγγιση είναι καλύτερη.

Τοξότης

Ο Άρης και ο Ποσειδώνας εναρμονίζονται σήμερα και αυτή η διέλευση σε βοηθά να αλλάξεις κατεύθυνση. Με λίγη ανανέωση μπορεί ενστικτωδώς να γνωρίζεις πως να διαχειρίζεσαι τις σχέσεις με την οικογένεια ή τους συναδέλφους με πιο ικανοποιητικούς τρόπους ή να ανακαλύψεις οργανικά μια βελτιωμένη μέθοδο για τη διατήρηση ή την αποκατάσταση της υγείας σου. Η απομάκρυνση από μια κατάσταση μπορεί να κάνει θαύματα αυτή τη στιγμή. Το να επιβραδύνεις ή να αφιερώσεις χρόνο για να εξυπηρετήσεις ή να υποστηρίξεις κάποιον στη ζωή σου μπορεί να είναι ευεργετικό και μπορεί να βοηθήσει να αποκατασταθεί η ισορροπία του πάρε – δώσε σε μια σχέση, ή να μειώσει το άγχος στη καθημερινή σου ζωή.

Αιγόκερως

Νωρίς σήμερα τείνεις να χαλαρώνεις ως προς την άμεση επιδίωξη των στόχων και των επιθυμιών σου και αυτό μπορεί να είναι είτε στρατηγικό ή να συμβεί φυσικά. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι καιρός να αφήσεις να μπει λίγη φαντασία, μαγεία και έμπνευση στη ζωή σου. Ο Άρης και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μια αρμονική όψη μεταξύ τους και εναρμονίζονται και οι δυο με το ζώδιο σου, ενθαρρύνοντας την επιθυμία σου να μοιραστείς τη χαρά σου με άλλους. Καθώς η μέρα προχωρά οι επιρροές είναι ισχυρές τόσο σε κοινωνικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Η σκέψη σου είναι ταυτόχρονα αισιόδοξη και ρεαλιστική, κάτι που σε βοηθά να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Υδροχόος

Η χαλάρωση ή η απόδραση θα σε ηρεμούσαν αμέσως τώρα, με μια όψη Άρη – Ποσειδώνα να χρωματίζει το πρώτο μισό της ημέρας. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου να κάνεις κάτι διαφορετικό, να κατεβάσεις ταχύτητα και να εκτιμήσεις τον πιο ήρεμο ρυθμό ή να βοηθήσεις άλλους και να τονώσεις τη διάθεση τους. Μια πιο χαλαρή στάση βελτιώνει τα πράγματα με τους αγαπημένους σου. Η πίστη στον εαυτό σου και στους άλλους σε πάει πολύ μακριά σήμερα. Το να δίνεις στους άλλους το πλεονέκτημα της ελευθερίας είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για εσένα τώρα.

Ιχθύες

Καθώς ο Άρης ευθυγραμμίζεται με τον πλανητικό σου κυβερνήτη τον Ποσειδώνα, μπορεί να νιώσεις συναισθηματικά εγκλωβισμένος το πρώτο μισό της ημέρας. Μπορεί να υπάρξει μια ευχάριστη κοινωνική συνάντηση ή μια συζήτηση που σε ηρεμεί. Αυτό αφορά λιγότερο το τι επικοινωνείται και περισσότερο την κατανόηση ο ένας του άλλου. Είσαι ευαίσθητος και ενθουσιώδης. Αυτός ο ασυνήθιστος συνδυασμός ενισχύει τον προσωπικό σου μαγνητισμό. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να είναι μια υπέροχη στιγμή για να απολαύσεις τη δουλειά και την οικογένεια. Μπορεί να υπάρχει μια ευχάριστη συνεργασία, η οποία ενισχύει τη συνολική διάθεση και ατμόσφαιρα.

Πηγή: Tlife.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις