Αρκαδία φονικό στον Άγιο Πέτρο: Πώς έγινε το έγκλημα μετά το γλέντι βάπτισης στην πλατεία

ΕΛΛΑΔΑ

Αρκαδία φονικό στον Άγιο Πέτρο: Πώς έγινε το έγκλημα μετά το γλέντι βάπτισης στην πλατεία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μετά τη λήξη του γλεντιού, οι συμμετέχοντες - ανάμεσά τους και το ζευγάρι και ο 64χρονος που βρέθηκε νεκρός - συνέχισαν το γλέντι σε διπλανό κατάστημα

21.07.2024 | 19:36

Από τραύματα στο κεφάλι και στον λαιμό φέρεται ότι επήλθε ο θάνατος του 64χρονου άνδρα που έγινε στον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας.  Σύμφωνα με το arcadiapost, o 64χρονος άνδρας φέρεται ότι διαπληκτίστηκε με την 34χρονη και τον 41χρονο που έχουν συλληφθεί για τη δολοφονία του, αφού για ώρες διασκέδαζαν μαζί με όλο το χωριό σε γλέντι βάπτισης. Η βάπτιση στο χωριό της Αρκαδίας είχε ξεκινήσει το μεσημέρι ενώ η δολοφονία έγινε το βράδυ. Μετά τη λήξη του γλεντιού, οι συμμετέχοντες – ανάμεσά τους και το ζευγάρι και ο 64χρονος που βρέθηκε νεκρός – συνέχισαν το γλέντι σε διπλανό κατάστημα.

Εκεί, ο 64χρονος φέρεται ότι παρενόχλησε λεκτικά τους δύο συλληφθέντες, ενώ ακολούθησε συμπλοκή στην οποία σκοτώθηκε ο 64χρονος. Το θύμα βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο, παρατήρησαν χτυπήματα στον λαιμό και το κεφάλι του 64χρονου.  Όλη η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από τη δολοφονία του άτυχου άνδρα ο οποίος ήταν αγαπητός και δραστήριος στην περιοχή. Αυτή την ώρα, αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής προκειμένου να γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου του άνδρα.

 

Exit mobile version