Ο Δήμος Πετρούπολης μοίρασε καφέ οικιακούς κάδους

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Δήμος Πετρούπολης μοίρασε καφέ οικιακούς κάδους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Και ενημέρωσε για τη χρήση τους

21.07.2024 | 18:00

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των δημοτών για την προσπάθεια διαλογής των οικιακών απορριμμάτων στην πηγή, ο Δήμαρχος, Βαγγέλης Σίμος, και στελέχη της Δημοτικής Αρχής μοίρασαν καφέ οικιακούς κάδους και σχετικό έντυπο υλικό σε κατοίκους της πόλης. Συγκεκριμένα, ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα όσοι επισκέφθηκαν τον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο και διερχόμενοι έξω από το «Σινέ Πετρούπολις», ενώ την περασμένη εβδομάδα ενημέρωση έγινε σε γονείς και παιδιά που συμμετείχαν στη 2η περίοδο του προγράμματος: «Αθλητικό Καμπ» 2024.

Επισημάνθηκαν τα οφέλη της διαλογής στην πηγή των οικιακών απορριμμάτων, τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να πετάμε στους καφέ κάδους που από το φθινόπωρο θα αρχίσουν να τοποθετούνται στην πόλη και τονίστηκε πως η επιτυχία του προγράμματος εξαρτάται από την ενεργή συμμετοχή όλων μας.

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι θετικότατη, όλοι εξέφρασαν τη συμφωνία τους με το πρόγραμμα, με αρκετούς να τονίζουν πως αυτή η προσπάθεια έπρεπε να έχει αρχίσει πριν από 2 χρόνια που ο Δήμος απέκτησε τον εξοπλισμό.

Exit mobile version