Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

21

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Mουσικός – ασέλγεια σε ΑΜΕΑ: Την Τρίτη απολογείται ο 31χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Mουσικός – ασέλγεια σε ΑΜΕΑ: Την Τρίτη απολογείται ο 31χρονος

Mουσικός ασελγούσε σε 12χρονο κορίτσι ΑμεΑ - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Αρχές τα στοιχεία και τη φωτογραφία του 31χρονου μουσικού που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικο κοριτσάκι ΑμεΑ στο Ηράκλειο. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Χλωρό που γεννήθηκε στη Λάρισα το 1993. Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος την περασμένη Τρίτη πέρασε το κατώφλι εισαγγελέα και ανακριτή και μετά την απολογία του οδηγήθηκε στη φυλακή. Υπενθυμίζεται επίσης ότι το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης ξετυλίχτηκε όταν οι γονείς του 12 κοριτσιού με νοητική υστέρηση κατέγραψαν τις άρρωστες κινήσεις του 31χρονου αναπληρωτή εκπαιδευτικού με κάμερα.

Mουσικός ασελγούσε σε 12χρονο κορίτσι ΑμεΑ - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας: «Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 31χρονου ημεδαπού, σε βάρος του  οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη. Πρόκειται για τον : (επ.) ΧΛΩΡΟΣ (ον.) Αλέξανδρος του Κωνσταντίνου και της Όλγας που γεννήθηκε το 1993 στη Λάρισα.

Mουσικός ασελγούσε σε 12χρονο κορίτσι ΑμεΑ - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί  στην προστασία της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου και την ανάγκη  πραγμάτωσης της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου τηλεφωνικά στους αριθμούς 2810274070 και 2810274258, για την,  για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η  ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας  μέχρι την 19-09-2024, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του  χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση  ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων»

Mουσικός ασελγούσε σε 12χρονο κορίτσι ΑμεΑ - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
Με πληροφορίες από neakriti.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις