Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

21

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ομόνοια δράκος – 25χρονη: «Δεν είχα δύναμη να αντιδράσω, είχα παγώσει»
ΕΛΛΑΔΑ

Ομόνοια δράκος – 25χρονη: «Δεν είχα δύναμη να αντιδράσω, είχα παγώσει»

Ομόνοια δράκος - 25χρονη: Σοκάρει η μαρτυρία 25χρονης που δέχθηκε επίθεση από τον «δράκο» της Ομόνοιας

Συγκλονίζει η περιγραφή της 25χρονης για τα τρομακτικά λεπτά που πέρασε στα χέρια του επίδοξου βιαστή της στην Ομόνοια, πριν από μερικές μέρες. Βουρκωμένη και με τρεμάμενη φωνή, η κοπέλα που γλίτωσε από τον «δράκο» της Ομόνοιας την τελευταία στιγμή, μίλησε στο Star για τις δραματικές στιγμές που έζησε. Είναι κάτι που, όπως είπε, δε θα ξεχάσει ποτέ. Η νεαρή γυναίκα είχε πάει με τις φίλες της να παρακολουθήσουν μια θεατρική παράσταση στο κέντρο της Αθήνας. Καθώς επέστρεφε με τα πόδια στο σπίτι της, στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια, αντιλήφθηκε ότι την ακολουθούσε ένας αλλοδαπός. Προσπαθώντας να τον αποφύγει πήγε στο απέναντι πεζοδρόμιο, όμως και πάλι εκείνος την ακολούθησε.

«Για περίπου δύο με 3 λεπτά προχωρούσαμε παράλληλα. Άρχισα να κάνω βήματα προς τα πίσω γιατί τον ένιωθα να έρχεται απειλητικά προς το μέρος μου. Ήρθε και με άρπαξε, μου έκλεισε με το ένα χέρι το στόμα και με το άλλο μου έπιασε τη μέση. Βαλλόμουν σωματικά και δεν είχα τη δύναμη να αντιδράσω, είχα παγώσει ολόκληρη», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Τον έσπρωξα ενστικτωδώς για να δω αν κρατάει αιχμηρό αντικείμενο, κάποιο μαχαίρι για να μη με σκοτώσει. Μου επιτέθηκε ξανά, μου έκλεισε το στόμα και καθ’ όλη τη διάρκεια μου φώναζε στο αυτί “σεξ, σεξ, σεξ”. Στη δεύτερη φορά που μου επιτέθηκε επειδή έκανε την κίνηση να με πάει προς τον τοίχο του στενού, τρομοκρατήθηκα και άρχισα να ουρλιάζω βοήθεια και προσπαθούσα να βγάλω το κεφάλι μου από το κεφαλοκλείδωμα του. Επειδή φώναξα πάρα πολύ δυνατά, τρομοκρατήθηκε. Μου είχε κοπεί η ανάσα, δεν μπορούσα να ανασάνω. Πρώτη φορά ένιωσα σαν να πάθαινα κρίση πανικού», πρόσθεσε. Ολο αυτό το σκηνικό κράτησε περίπου 4 λεπτά, μέχρι που για καλή της τύχη περνούσε ένας άνδρας με παρέα από το σημείο και φώναξε στον δράστη, ο οποίος τράπηκε σε φυγή.

Η περιγραφή του δράστη

Η 25χρονη, έχει δώσει πλήρη περιγραφή στην αστυνομία για τον δράστη. Κάνει λόγο για έναν αλλοδαπό, μετρίου αναστήματος, με σπαστά έως και καθόλου ελληνικά, και το χαρακτηριστικό του είναι ότι έχει κοντοκουρεμένο μούσι.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του, ενώ να σημειωθεί ότι ο άνδρας έχει κάνει τρεις απόπειρες να βιάσει κοπέλες, καθώς παραμονεύει να εντοπίσει τα θύματά του, σε μέρη με χαμηλό έως καθόλου φωτισμό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις