Παιδόφιλος – νεροτσουλήθρες: Πάνω από 400 φωτογραφίες με μικρά παιδιά στο κινητό του 42χρονου

ΕΛΛΑΔΑ

Παιδόφιλος – νεροτσουλήθρες: Πάνω από 400 φωτογραφίες με μικρά παιδιά στο κινητό του 42χρονου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ο 42χρονος είχε πλαστογραφήσει την κάρτα εισόδου προκειμένου να μπει μέσα στο υδάτινο πάρκο - Πάνω του βρέθηκε ένα μαχαίρι 12 εκ. και στο κινητό του εικόνες με παιδιά

21.07.2024 | 12:26

Σοκ έχει προκαλέσει η σύλληψη ενός 42χρονου παιδόφιλου, ο οποίος τριγυρνούσε σε νεροτσουλήθρες στην Αττική και φωτογράφιζε παιδιά, αλλά και το γεγονός ότι στο κινητό του βρέθηκαν πάνω από 400 φωτογραφίες μικρών παιδιών. Σύμφωνα με το Star, ο δράστης έγινε αντιληπτός από τους υπεύθυνους του υδάτινου πάρκου που ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία τον συνέλαβε. Όπως έγινε γνωστό κρυβόταν πίσω από δέντρα και θάμνους και με το κινητό του φωτογράφιζε επίμαχα σημεία μικρών παιδιών την ώρα που διασκέδαζαν στις νεροτσουλήθρες και κολυμπούσαν. Μάλιστα, ο παιδόφιλος παρίστανε τον γονιό, ωστόσο βρισκόταν μόνος του στον χώρο. «Είδαμε γιατί έχουμε και κάμερες εδώ ότι όντως δεν φωτογράφιζε τοπία ή οτιδήποτε. Από τους ανθρώπους της ασφάλειας του πάρκου τον καλέσαμε κοντά εκείνη την ώρα ήρθαν και κάποιοι “παιδιά βλέπουμε ότι φωτογραφίζει συνέχεια”. Και τα παιδιά από τη ΔΙΑΣ ήρθαν αμέσως. Υπήρχε φωτογραφικό υλικό από ό,τι μάθαμε. Με πάρα πολλές φωτογραφίες επί το πλείστον παιδιά με τα οπίσθια τους», δήλωσε ο διευθυντής του πάρκου αναψυχής.

Ο 42χρονος είχε πλαστογραφήσει την κάρτα εισόδου προκειμένου να μπει μέσα στο υδάτινο πάρκο και πριν του περάσουν χειροπέδες, είπε στους αστυνομικούς: «Φωτογράφισα τις τσουλήθρες όχι κάτι άλλο. Έχω ταραχθεί με αυτά που μου λέτε και δεν θυμάμαι τώρα τον κωδικό του κινητού μου για να το ξεκλειδώσω να το δείτε». Σε έρευνα βρέθηκε πάνω του και ένα μαχαίρι 12 εκατοστών, ενώ στο κινητό του βρέθηκαν και εικόνες με παιδιά που είχε τραβήξει σε παραλίες. Κατηγορείται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

 

Exit mobile version