Μαντόνα γιος: Ο David Banda αναγκάζεται να «αναζητάει φαγητό» αφότου μετακόμισε

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαντόνα γιος: Ο David Banda αναγκάζεται να «αναζητάει φαγητό» αφότου μετακόμισε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Μαντόνα γιος: «Το αγαπώ. Δεν είμαι μόνος μου, έχω τη σύντροφό μου», ανέφερε ο David Banda

21.07.2024 | 14:09

Ο γιος της Madonna, David Banda άφησε το σπίτι της μητέρας του στο Upper East Side για να μετακομίσει με τη σύντροφό του στο Bronx και σε ένα live που πραγματοποίησε το Σάββατο (20/7) μέσω Instagram είπε πως αναγκάζεται να «αναζητάει φαγητό» αφότου μετακόμισε. Ο David Banda αστειεύτηκε λέγοντας ότι «είναι φαν το να είσαι νέος», επισημαίνοντας ότι καμιά φορά είναι αργά το βράδυ και δεν έχει αρκετά χρήματα για φαγητό και αρχίζει να αναζητά τι θα φάει. Αυτή είναι μια νέα αρχή για τον Banda, που φαίνεται πολύ ευχαριστημένος για αυτή την εξέλιξη της ζωής του.

«Το αγαπώ. Δεν είμαι μόνος μου, έχω τη σύντροφό μου». Σύμφωνα με το Page Six, ο Banda διδάσκει κιθάρα και έτσι κερδίζει μόνος του χρήματα. Προφανώς δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι η Madonna δεν τον υποστηρίζει οικονομικά, και σίγουρα ο 18χρονος βρήκε τον καλύτερο τρόπο να τρολάρει όλους όσοι πιστεύουν πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τη μητέρα του.

Η 65χρονη διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τα παιδιά της

Ο David και η αδελφή του Mercy James αποφοίτησαν από το λύκειο τον περασμένο Μάιο. Με αφορμή την τελετή αποφοίτησης και την Ημέρα της Μητέρας, η Μadonna είχε πραγματοποιήσει πριν μήνες μια ανάρτηση όπου έλεγε ότι τα παιδιά της κοιμούνται μαζί της, κάτω από την ίδια στέγη, επισημαίνοντας ωστόσο ότι μεγαλώνουν και οδεύουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Η 65χρονη διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τα παιδιά της, τα οποία βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό της και μάλιστα την είχαν πιέσει να μην ασχοληθεί τόσο γρήγορα με την τουρνέ της, μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο εξαιτίας σοβαρής μόλυνσης.

Ετικέτες
Exit mobile version