Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

22

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Βαλβέρδε: “Περιμένουμε τον Νίκο Γουίλιαμς να επιστρέψει”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βαλβέρδε: “Περιμένουμε τον Νίκο Γουίλιαμς να επιστρέψει”

Ε. Βαλβέρδε: Οι δηλώσεις του

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο προετοιμάζεται για την έναρξη της επόμενης σεζόν, με τον προπονητή της Ερνέστο Βαλβέρδε να αναφέρεται στην περίπτωση του Νίκο Γουίλιαμς, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί σε μεγάλο βαθμό με τη Μπαρτσελόνα.

Ο 60χρονος Ισπανός τεχνικός υποστήριξε μεταξύ άλλων, πως υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νίκο Γουίλιαμς, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στην ομάδα για να συνεχίσει την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά ο Βαλβέρδε δήλωσε

“Τον περιμένουμε να επιστρέψει στις προπονήσεις (12/8), είναι ευχαριστημένος μαζί μας και εμείς είμαστε ευχαριστημένοι μαζί του. Φιλοδοξούμε να έχουμε τους καλύτερους παίκτες και οι παίκτες να θέλουν να είναι μαζί μας. Είναι μια χρονιά με πολλές συγκινήσεις για εμάς. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και φιλοδοξούμε να τη βελτιώσουμε.

Ξέρω ότι είναι πολύ σημαντικό, αλλά δεν μπορώ να επαναλαμβάνω συνεχώς τα ίδια πράγματα. Είμαστε πεπεισμένοι… Ο Νίκο έχει συμβόλαιο, είναι μαζί μας, τον περιμένουμε να ξεκινήσει προπονήσεις την προγραμματισμένη ημέρα”, πρόσθεσε ο προπονητής.

“Προφανώς ξέρουμε ότι ο Νίκο είναι ένας σπουδαίος παίκτης και μπορεί να δημοσιευτεί ότι υπάρχουν σύλλογοι που μπορεί να ενδιαφέρονται, αλλά είναι μαζί μας”, επανέλαβε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις