Δολοφονία Άγιος Πέτρος Κυνουρίας: Νέες πληροφορίες για το αιματηρό περιστατικό

ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άγιος Πέτρος Κυνουρίας: Νέες πληροφορίες για το αιματηρό περιστατικό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Δολοφονία Άγιος Πέτρος Κυνουρίας: Ο 40χρονος που φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τον 64χρονο όσο και το θύμα ήταν μεθυσμένοι για αρκετές ώρες

22.07.2024 | 18:18

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του 64χρονου άνδρα στην Αρκαδία μετά το γλέντι βάφτισης. Ο 64χρονος βρέθηκε νεκρός στην πλατεία του χωριού τα ξημερώματα της Κυριακής (21/7). Το μεσημέρι του Σαββάτου στο χωριό Άγιος Πέτρος, στην Αρκαδία, μετά τη βάφτιση ακολούθησε μεγάλο γλέντι. Μετά τα μεσάνυχτα, καλεσμένοι της βάφτισης που διασκέδαζαν από το μεσημέρι έφυγαν από το γλέντι και πήγαν στο καφενείο του χωριού. Ανάμεσά τους ο 64χρονος, που κατέληξε, και το ζευγάρι, η 34χρονη και ο 41χρονος, οι οποίοι έχουν συλληφθεί.

Βαρύτερο είναι το κατηγορητήριο που έχει να αντιμετωπίσει ο 40χρονος σύζυγος, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Αντίθετα, η 34χρονη σύζυγος κατηγορείται μόνο για απλή συνέργεια. Σύμφωνα με τον δικηγόρο υπεράσπισης του ζευγαριού, και οι δύο είναι συγκλονισμένοι από την τροπή των γεγονότων, ενώ τονίζουν ότι δεν κατάλαβαν ότι το θύμα είχε χάσει τη ζωή του.

Πήρε προθεσμία το ζευγάρι

Όπως αναφέρουν κάτοικοι τόσο ο 40χρονος που φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τον 64χρονο όσο και το θύμα ήταν μεθυσμένοι για αρκετές ώρες, και δύσκολα αντιλαμβάνονταν πώς συμπεριφέρονταν και τι έκαναν. Η παρεξήγηση συνέβη τελικά περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα με το θύμα να φέρεται να παρενόχλησε λεκτικά την σύζυγο του 40χρονου. Από τα λόγια πιάστηκαν στα χέρια με τον 64χρονο να καταλήγει αναίσθητος στην πλατεία του χωριού. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν αναφορές ότι στον ξυλοδαρμό συμμετείχαν και άλλα άτομα, με την Ελληνική Αστυνομία να ερευνά αυτό το ενδεχόμενο. Πάντως σημαντικό ρόλο στην υπόθεση θα έχουν και τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που θα προσδιορίσουν και τα ακριβή αίτια θανάτου του 64χρονου και αν τελικά έχασε τη ζωή του από άγριο ξυλοδαρμό.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης σήμερα (22/7). Την Τετάρτη (24/7) οι κατηγορούμενοι θα βρεθούν ξανά ενώπιον του. Και οι δύο ζήτησαν προθεσμία προκειμένου να ενημερωθούν για το κατηγορητήριο και να ετοιμάσουν την απολογία τους. Για το λόγο αυτό, ο εισαγγελέας τους χορήγησε 48ωρη προθεσμία.

Exit mobile version