Αθηνά Οικονομάκου Γύθειο: Με τα παιδιά της μετά τις διακοπές με τον Τσερέλα

LIFESTYLE

Αθηνά Οικονομάκου Γύθειο: Με τα παιδιά της μετά τις διακοπές με τον Τσερέλα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Δημοσίευσε στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στον τόπο που γεννήθηκε

22.07.2024 | 12:27

Η Αθηνά Οικονομάκου περνά το πρώτο της καλοκαίρι μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Μέσω αναρτήσεων, η ηθοποιός μοιράζεται στα social media στιγμιότυπα από τις διακοπές που κάνει με τον νέο της σύντροφο, Μπρούνο Τσερέλα, αλλά και τα παιδιά της.

Την Κυριακή 21 Ιουλίου, ανέβασε στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο Γύθειο, από όπου και κατάγεται. Έχοντας τα παιδιά της στην αγκαλιά της, η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει στον φακό χαμογελώντας.

Πριν μερικές μέρες και πάλι μέσω Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε μερικά δικά της στιγμιότυπα από το μπάνιο και το φαγητό που απόλαυσε σε ξενοδοχείο. Από το δικό του προφίλ, ο Τσερέλα ανέβασε αρχικά μια φωτογραφία του μέσα στο αυτοκίνητο που ταξιδεύει με προορισμό το νησί, στην οποία αποθεώνει ένα κομμάτι σπανακόπιτα. Ακόμη, απαθανατίστηκε να απολαμβάνει τη θέα από την πισίνα του ξενοδοχείου, ενώ μόλις έχει βγει από το νερό και τυλίγει μια πετσέτα γύρω από το σώμα του.

Λίγες μέρες πριν, το ζευγάρι πέρασε χρόνο μαζί στο Μιλάνο. Μετά τη δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Τσερέλα στην ηθοποιό, εκείνη αναδημοσίευσε στο Instagram, φωτογραφία και βίντεο που τους τράβηξε ένας φίλος τους, κατά τη διάρκεια μιας βραδινής εξόδου τους.

Το ζευγάρι βρέθηκε μαζί με έναν φίλο που λέγεται Μπέπε Γκάλο, σε ένα εστιατόριο στο Μιλάνο. Ο Γκάλο, ανάρτησε σε Instagram story την Αθηνά Οικονομάκου να κάθεται δίπλα στον σύντροφό της και απαθανάτισε σε βίντεο, το ζευγάρι να διασκεδάζει.

Exit mobile version