Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

22

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παύλος Γερουλάνος: «Σπίτι-σπίτι θα πείσουμε τον κόσμο ότι είμαστε δίπλα του»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Γερουλάνος: «Σπίτι-σπίτι θα πείσουμε τον κόσμο ότι είμαστε δίπλα του»

Παύλος Γερουλάνος: «Δεν υπάρχει μαγική συνταγή»

«Δεν υπάρχει μαγική συνταγή, αυτό το οποίο υπάρχει είναι μέθοδος» τόνισε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3» ο Παύλος Γερουλάνος, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το πώς μπορούν να επιστρέψουν τα 3,5 εκατομμύρια Ελληνίδων και Ελλήνων που απέχουν, στις κάλπες. «Έχω παρακολουθήσει εκλογές, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, όπου το κοινό αυτό το οποίο απέχει από τις κάλπες, είναι τελικά αυτό το οποίο έρχεται για να  κρίνει τελικό αποτέλεσμα. Επομένως, η δουλειά που πρέπει να γίνει είναι πραγματικά σπίτι-σπίτι, δρόμο-δρόμο, χωριό-χωριό, ώστε να πειστεί ο κόσμος ότι είμαστε δίπλα του» εξήγησε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας για το σχέδιό του για τη χώρα, ο κ. Γερουλάνος είπε: «Αυτό που πιστεύω ότι φέρνω στο τραπέζι είναι μία πρόταση για το πώς πρέπει να γίνει η διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας, για να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο. Αυτή η πρόταση είναι ο αντίποδας του τι βλέπουμε σήμερα από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, που κρατάει όλη την εξουσία στα χέρια της και μοιράζει τον πλούτο σε λίγους. Αυτή η μάχη πιστεύω ότι πρέπει να δοθεί, την επόμενη μέρα».

Ερωτώμενος για την άποψή του, σχετικά με τις εξελίξεις στις ΗΠΑ και την παραίτηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν από τη διεκδίκηση της προεδρίας, ο Παύλος Γερουλάνος υπογράμμισε πως: «Είναι μια πολύ θαρραλέα πράξη» και συμπλήρωσε: «Λίγοι πολιτικοί αποσύρονται από μια μάχη ώστε να μπορέσει να επιτευχθεί ένας μεγαλύτερος στόχος. Τώρα, τα φώτα πέφτουν στο Δημοκρατικό κόμμα, το οποίο δεν είναι συνηθισμένο σε τέτοιες διαδικασίες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις