Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Συλλογή φαρμάκων και τροφίμων από τον δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συλλογή φαρμάκων και τροφίμων από τον δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των αναγκών των ατόμων και οικογενειών που τα έχουν ανάγκη.

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας στο πλαίσιο της υποστήριξης ευάλωτων οικογενειών και μοναχικών ατόμων διοργανώνει συλλογή παυσίπονων φαρμάκων & τροφίμων μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Φαρμακείο και τη Δομή Παροχής Συσσιτίου, στη θεατρική παράσταση «ΜΕ ΕΛΕΓΑΝ ΝΤΕΛΙΜΑΡΙΚΑ» το Σάββατο 27 Ιουλίου, στις 21:00, στο μεγάλο θέατρο Λιπασμάτων. Ο δήμος καλεί τους συμπολίτες του, να ενισχύσουν το σημαντικό έργο των κοινωνικών δομών και να δείξουν την αλληλεγγύη τους με την συγκέντρωση τυποποιημένων τροφίμων μακράς διαρκείας και φαρμάκων.

Οι εργαζόμενοι των δομών θα βρίσκονται σε εμφανές σημείο για την συλλογή των προσφερόμενων αγαθών. Ο κόσμος που θα βρεθεί στη συναυλία, δεν θα κληθεί να πληρώσει κανένα αντίτιμο, αλλά αντ’ αυτού θα μπορεί εθελοντικά να προσφέρει τρόφιμα και φάρμακα, τα οποία στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των αναγκών των ατόμων και οικογενειών που τα έχουν ανάγκη, μέσω της Δομής Παροχής Συσσιτίου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις