Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Μπέλλα Instagram: Η ζωή είναι δικιά μου, θα κάνω ό,τι θέλω κι όπως το θέλω
LIFESTYLE

Ιωάννα Μπέλλα Instagram: Η ζωή είναι δικιά μου, θα κάνω ό,τι θέλω κι όπως το θέλω

Δεν αφορά κανέναν από εσάς, πρόσθεσε το μοντέλο

Η Ιωάννα Μπέλλα η οποία συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσω της οντισιόν της στο GNTM πριν μερικά χρόνια, ζει και εργάζεται πλέον στο εξωτερικό. Όπως έχει παραδεχτεί η ίδια, έχει προχωρήσει σε αισθητικές επεμβάσεις για να αλλάξει την εξωτερική της εμφάνιση. Το μοντέλο δέχεται σχεδόν σε κάθε δημοσίευση που ανεβάζει, αρκετά αρνητικά σχόλια όχι μόνο για τις πλαστικές αλλά και για την επιπλέον επεξεργασία των φωτογραφιών της. Πολλοί σχολιάζουν πως από τα φίλτρα που χρησιμοποιεί, έχει παραμορφωθεί τελείως και αρκετοί ακόλουθοι αναφέρουν πως έχει «πειράξει» και το σώμα της, για να μοιάζει στην Κιμ Καρντάσιαν.

Σε ένα πρόσφατο story της, η Ιωάννα Μπέλλα, θέλησε να απαντήσει στους επικριτές της, γράφοντας: «Τις τελευταίες μέρες παίρνω πολλά μηνύματα ότι έχω αλλάξει εμφανισιακά και γιατί επεξεργάζομαι τόσο πολύ τις φωτογραφίες, γιατί βρίσκομαι στην Αμερική και άλλες πολλές ερωτήσεις… Θα σας πω ότι η ζωή είναι δικιά μου, θα κάνω ό,τι θέλω και όπως το θέλω και δεν αφορά κανέναν από εσάς. Σας ευχαριστώ πολύ. Πολλά φιλιά».

mpela-ioanna

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιωάννα Μπέλλα δέχεται τα «πυρά» του Instagram για τις δημοσιεύσεις της. Όταν οι δημοσιογράφοι τη ρωτούσαν τον Σεπτέμβριο του 2022 για τις πλαστικές που έχει κάνει, εκείνη απαντούσε ως εξής: «Θα κάνω ό,τι θέλω και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν».

Τον Οκτώβριο του 2022, η Ιωάννα Μπέλλα βρέθηκε πάλι στο στόχαστρο, μετά από χρήση photoshop που έκανε μόνη της στο πρόσωπό της σε εξώφυλλο περιοδικού, το οποίο είχε κυκλοφορήσει ήδη.

mpela-s

Πολλοί από τους ακολούθους της, παρατήρησαν τότε πως το πρόσωπο του μοντέλου στη νέα του ανάρτηση διαφέρει σημαντικά από εκείνο στο περιοδικό, γεγονός που μαρτυρά πως σίγουρα είχε υποστεί επεξεργασία.

Στην Οντισιόν του GNTM

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις