Θανάσης Ευθυμιάδης Instagram: «Όλα είναι γραμμένα στις ρυτίδες μου»

LIFESTYLE

Θανάσης Ευθυμιάδης Instagram: «Όλα είναι γραμμένα στις ρυτίδες μου»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Θανάσης Ευθυμιάδης Instagram: «Έχω ζήσει τόσες καταστάσεις που θα ήταν αφύσικο να μην αφήσουν το αποτύπωμά τους», γράφει ο ηθοποιός

23.07.2024 | 12:35

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης επέστρεψε στα social media με μια νέα ανάρτηση για το πώς βλέπει τη ζωή και τις διάφορες εκφάνσεις της. Στη νέα του δημοσίευση στο Instagram, περιγράφει τη σημασία που έχουν για εκείνον, οι ρυτίδες στο πρόσωπό του.

Όπως τόνισε στο μήνυμά του, είναι «οι μόνες αληθινές “αποσκευές” τής ζωής του». Για το συγκεκριμένο post, χρησιμοποίησε μια φωτογραφία του στην οποία κάθεται απέναντι από μια γάτα και την κοιτά.

Αναλυτικότερα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης έγραψε στην ανάρτησή του:

«Οι ρυτίδες μου είναι ο τρόπος που παρατηρώ τη ζωή. Οι ρυτίδες μου είναι οι μόνες αληθινές “αποσκευές” τής ζωής μου γιατί πάνω τους είναι χαραγμένα όλα τα συναισθήματα που βίωσα μέχρι τώρα. Έχω ζήσει και έχω δει τόσες καταστάσεις στη ζωή μου, που θα ήταν αφύσικο να μην αφήσουν μέσα μου και έξω μου, το αποτύπωμά τους.

Όλα είναι γραμμένα στις ρυτίδες μου και μ αρέσει με όποιον συζητάω, να βλέπει στο πρόσωπό μου ποιος είμαι και πώς αισθάνομαι αυτήν τη στιγμή. Στις ρυτίδες μου φαίνεται το πώς πορεύτηκα μέχρι τώρα στη ζωή μου. Μέσα σε αυτές έχουν θρονιάσει τα γέλια μου, οι χαρές μου, η συγκίνηση και το κλάμα μου, οι προσπάθειές μου για να καταφέρω τους στόχους μου, οι επιτυχίες μου, οι αποτυχίες μου, τα λάθη μου, τα ξενύχτια μου για αλητείες, τα ξενύχτια μου για προσευχές, τα εύκολα και τα δύσκολα, τα όμορφα και τα άσχημα, οι μέρες και οι νύχτες, η ζωή μου όλη».

Exit mobile version