Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τούνη Κέρκυρα: Η βίλα με την… ιδιωτική παραλία
LIFESTYLE

Τούνη Κέρκυρα: Η βίλα με την… ιδιωτική παραλία

Τούνη Κέρκυρα: Το βίντεο που δημοσίευσε και οι αντιδράσεις των ακολούθων της

Η Ιωάννα Τούνη προκάλεσε για ακόμη μια φορά «κύμα» αντιδράσεων, με αφορμή το νέο βίντεο που ανέβασε, δείχνοντας τις διακοπές της. Αυτή τη φορά, η instagrammer βρίσκεται στην Κέρκυρα και στην ανάρτηση που έκανε τη Δευτέρα 22 Ιουλίου, εμφανίζεται ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με την… ιδιωτική παραλία που βρίσκεται μπροστά από τη βίλα που νοικιάζει για αυτές τις μέρες. «Εσύ το ήξερες ότι η βίλα μας εδώ πέρα, έχει και ιδιωτική παραλία;» ρωτά τους ακολούθους της και ξεκινά την περιήγηση στην περιοχή, παρέα με μια φίλη της.

Η Ιωάννα Τούνη περπάτησε από το δωμάτιο στην παραλία και συγχρόνως, έλεγε στο TikTok: «Αυτή εδώ είναι η δεύτερη βίλα μας. Λοιπόν κατεβαίνουμε τα σκαλάκια και φτάνουμε στην ιδιωτική παραλία, η οποία έχει τόσο καθαρή θάλασσα», ενώ επισήμανε πως η συγκεκριμένη βίλα είναι η ωραιότερη που έχει μείνει ποτέ.

@j.touni Το αγαπημένο μου κομμάτι του σπιτιού🥹❤️ #fyp #foryou #tour #private #beach #corfu #viral ♬ original sound – Ioanna Touni

Αντιδράσεις

Μετά τη δημοσίευση του κλιπ, οι ακόλουθοί της αντέδρασαν για την ιδιωτική παραλία, σχολιάζοντάς της, μεταξύ άλλων, ότι: «Δεν υπάρχουν ιδιωτικές παραλίες», «Αφού δεν είπε και ιδιωτική θάλασσα πάλι καλά» και «Oι παραλίες ανήκουν σε όλους». Ανάμεσα στα σχόλια, υπήρχαν κι εκείνα που υποστήριξαν την Ιωάννα Τούνη, με αρκετούς να της εύχονται να περνάει καλά και να μη δίνει σημασία.

touni-sxolia

Η Ιωάννα Τούνη είχε επισκεφτεί νωρίτερα τη Σύρο, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους. Όπως είχε αναφέρει όμως σε story της στο Instagram, τα πιο οικονομικά εισιτήρια τα έχει βρει στην Κέρκυρα.

«Εντωμεταξύ πανέμορφο νησί η Κέρκυρα. Ίσως ήταν το πρώτο νησί που σκέφτηκα και είχε πολύ πολύ οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια… ειδικά αν τα κλείσεις online. Οπότε είναι τέλεια επιλογή και για πιο low budget οικογενειακές διακοπές», ανέφερε η instagrammer.

1937
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις