Αντετοκούνμπο – Ολυμπιακοί 2024: Η ανάρτηση του Γιάννη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντετοκούνμπο – Ολυμπιακοί 2024: Η ανάρτηση του Γιάννη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

«Απλά ένα παιδί από τα Σεπόλια» - H ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τους Ολυμπιακούς

24.07.2024 | 10:05

Με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία φορά τη φανέλα της Εθνικής και με τη φράση απλά ένα παιδί από τα Σεπόλια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με ανάρτηση στο X θέλησε να δείξει πόσο έτοιμος είναι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Σημειώνεται ότι η Εθνική Μπάσκετ είναι ήδη επί γαλλικού εδάφους, ενώ ο Γιάννης θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στην τελετή έναρξης της Παρασκευής (26/7).

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η ελληνική αποστολή πετάει σήμερα (24/7) για Παρίσι

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού έχουν βάλει την χώρα σε κλίμα «ευγενούς άμιλλας», με την «φορτωμένη» ελληνική αποστολή να αναχωρεί σήμερα (24/7) αεροπορικώς για το Παρίσι. Κάμερες συνέλαβαν στο Ελ. Βενιζέλος κάποια από τα «βαριά πυροβολικά» μας ενώ είχαν προσέλθει για το check out. Μεταξύ τους ο Εμμανουήλ Κάραλης και η «χρυσή»  Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, χαμογέλασαν για τον φακό πριν αποχαιρετήσουν τους δικούς τους. Έτοιμο να τους μεταφέρει είναι και το ειδικά διαμορφωμένο αεροσκάφος της Aegean, με το χαρακτηριστικό σλόγκαν «Πάμε Ελλάδα» πατικωμένο στο κήτος, το ίδιο που είχε πετάξει την Εθνική μπάσκετ στο Βελιγράδι.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τι είπαν οι αθλητές μας πριν την πτήση

Οι αθλητές μας θα έχουν μόλις δύο ημέρες για να ξεπεράσουν την κούραση του ταξιδιού, καθώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα έχουν διάρκεια από τις 26 Ιουλίου 2024 έως και τις 11 Αυγούστου 2024. Το Κοινωνία Ώρα MEGA πρόλαβε τη σημαιοφόρο μας Αντιγόνη Ντρισμπιώτη λίγο πριν επιβιβαστεί, με την ίδια να λέει: «Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Ύψιστη τιμή για εμένα να βρίσκομαι σε αυτή την τελετή». Ο Εμμανουήλ Καραλής είπε επίσης στις Συνδέσεις της ΕΡΤ: «Το όνειρό μου είναι να πάω και να ευχαριστηθώ τον αγώνα. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό για όλους τους αθλητές…Θα δώσω την καρδιά μου και την ψυχή μου στον αγωνιστικό χώρο».

Exit mobile version