Ολυμπιακός: Προτεραιότητα η απόκτηση των Ντάνιελ Ποντένσε και Αντρέ Όρτα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Προτεραιότητα η απόκτηση των Ντάνιελ Ποντένσε και Αντρέ Όρτα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Κωνσταντίνος Καραμάνογλου

Ολυμπιακός: Βάζει 10 εκατομμύρια πάνω στο τραπέζι

24.07.2024 | 22:04
Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Η απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε και του Αντρέ Όρτα αποτελούν από τις προτεραιότητες του Ολυμπιακού, καθώς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τους θέλει στην ομάδα, γι’ αυτό και υπάρχουν αλλεπάλληλες επαφές τα τελευταία εικοσιτετράωρα με τη Γουλβς και την Μπράγκα αντίστοιχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, η αγγλική ομάδα ζητάει 10 εκατομμύρια για την πώληση του έμπειρου εξτρέμ και η πορτογαλική θέλει 6 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του κεντρικού μεσοεπιθετικού -τα τελευταία εικοσιτετράωρα φέρεται να το συζητάει για 5,5 εκατ. ευρώ. Δηλαδή, πρόκειται για συνολικό κόστος 16 εκατομμυρίων μόνο για τις ομάδες χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα συμβόλαια των δύο ποδοσφαιριστών.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κλείσει τους δύο παίκτες αντί 9-10 εκατ. ευρώ (5 και 4, ή 5,5 και 4,5 εκατομμύρια αντίστοιχα).

Σε ό,τι αφορά τον Ποντένσε, ο προπονητής της Γουλβς, Γκάρι Ο’ Νιλ έχει μείνει πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή του στην προετοιμασία και, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, τον θέλει στην ομάδα τη νέα περίοδο. Ωστόσο, ο 41χρονος Άγγλος τεχνικός υποστήριξε ότι όλα εξαρτώνται από τη διοίκηση και τον παίκτη τι επιθυμούν περισσότερο.

Ο Ποντένσε δείχνει σε κάθε ευκαιρία ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και περιμένει τις εξελίξεις στην διαπραγμάτευση του Ολυμπιακού με τη Γουλβς. Κάτι τέτοιο τονίζουν και οι Άγγλοι, σημειώνοντας μάλιστα ότι ο Ποντένσε δεν πρόκειται να ακολουθήσει το τουρ της Γουλβς στις ΗΠΑ για φιλικούς αγώνες.

Σχετικά με τον Όρτα, ξεκίνησε βασικός στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της Μπράγκα, αλλά στα επόμενα ματς ο Ντανιέλ Σόουζα τον έχει χρησιμοποιήσει ως αναπληρωματικό δείχνοντας πιθανό τις διαθέσεις του. Ίσως αυτό είναι ένα στοιχείο που να ωθήσει τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να πιέσει περισσότερο τη διοίκηση της Μπράγκα για την πώλησή του.

Ετικέτες
Exit mobile version