Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Μπόρατς: “Συνεχίζουμε όπως πέρυσι, με την ίδια νοοτροπία”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Μπόρατς: “Συνεχίζουμε όπως πέρυσι, με την ίδια νοοτροπία”

ΠΑΟΚ - Μπόρατς: Τα δεδομένα του δικεφάλου

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Απόψε (24/7, 20:30) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μπόρακ Μπάνια Λούκα, για τα προκριματικό του Champions League στην Τούμπα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εάν περάσει στα Ημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Μάλμε ή την Κλάκσβικ. Δύσκολο την Κλάκσβικ, διότι στο πρώτο παιχνίδι η Μάλμε επικράτησε με σκορ 4-1.

Τα δεδομένα του ΠΑΟΚ

Η ομάδα του Λουτσεσκου θα έχει μερικές απώλειες όπως, δεν δηλώθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ οι Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Τσαούσης, Λύρατζης, Νάσμπεργκ, Μπαλωμένος. Ουδείς ανήκει, για διαφορετικούς λόγους, στις κορυφαίες επιλογές Λουτσέσκου. Πέρασαν κάποιες ενοχλήσεις οι Βιεϊρίνια, Ότο, όμως αμφότεροι είναι διαθέσιμοι για το ματς της Τούμπας. Το ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τους Κουλιεράκη, Κοτάρσκι δεν αλλάζει το status τους για την 11άδα. Θα είναι βασικοί.

Να σημειωθεί ότι, στα φιλικά που έπαιξε ο ΠΑΟΚ για την προετοιμασία του, από τα 5 παιχνίδια νίκησε το ένα κόντρα της ΑΕΚ Λάρνακας με σκορ 2-1.

Οι δηλώσεις του Βιερίνια

“Το πιο σημαντικό για εμάς, αυτή τη στιγμή, είναι το αυριανό παιχνίδι. Στόχος και όνειρο μας το League Phase του Champions League”.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου

“Συνεχίζουμε όπως πέρυσι, με την ίδια νοοτροπία. Βήμα – βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι. Πρέπει να επικεντρωθούμε στον πρώτο αγώνα και μετά θα δούμε τα υπόλοιπα παιχνίδια”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις