Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Lil Tjay Μύκονος: Ο γνωστός ράπερ πέταξε 20.000 ευρώ πάνω στο κέφι
ΕΛΛΑΔΑ

Lil Tjay Μύκονος: Ο γνωστός ράπερ πέταξε 20.000 ευρώ πάνω στο κέφι

Lil Tjay: Στη Μύκονο ο γνωστός ράπερ, πέταξε 20.000 ευρώ πάνω στο κέφι του, έτρεχαν να τα μαζέψουν

Έναν μάλλον ασυνήθιστο τρόπο να εκδηλώσει τον ενθουσιασμό του βρήκε ο διάσημος Αμερικανός ράπερ Lil Tjay, στη διάρκεια των διακοπών του στη Μύκονο. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε μέσω social media, ο δημοφιλής ράπερ καταγράφεται έξω από εστιατόριο της Μυκόνου να πετά στον αέρα χαρτονομίσματα των 50 και 100 ευρώ, ενώ γυναίκες από την παρέα του χορεύουν δίπλα του σε σοκάκι του νησιού. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», ο ράπερ σκόρπισε περί τις 20.000 ευρώ, με τους υπαλλήλους του εστιατορίου αλλά και περαστικούς να σπεύδουν να μαζέψουν ό,τι μπορούσαν.

Lil Tjay: Το βίντεο που δημοσίευσε ο ράπερ από τη Μύκονο

Εικόνες από το περιστατικό δημοσίευσε και ο ίδιος ο ράπερ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σε βίντεο όπου, μεταξύ άλλων, καταγράφεται με διάφορες γυναίκες στο κατάλυμα όπου διαμένει στο Νησί των Ανέμων, ενώ εκείνος κάνει lip-syncing σε κάποιο από τα τραγούδια του.

Στο βίντεο συμπεριλαμβάνεται και η στιγμή που ο ίδιος σκορπάει χαρτονομίσματα έξω από το μυκονιάτικο εστιατόριο, ενώ χορεύει και διασκεδάζει μαζί με την παρέα του. Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω βίντεο, που συγκέντρωσε περισσότερα από 600.000 likes σε λιγότερο από ένα 24ωρο, προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις ανάμεσα στους fans του διάσημου ράπερ, κυρίως για τις προκλητικές σκηνές όπου καταγράφονται ημίγυμνα νεαρά κορίτσια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TJAYYYY 🖤 (@liltjay)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις