Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Εύβοια: Τραγική κατάληξη για 22χρονο οδηγό
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Εύβοια: Τραγική κατάληξη για 22χρονο οδηγό

Τροχαίο Εύβοια: Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός, για άγνωστους λόγους, εξετράπη της πορείας του - Παρόμοιο περιστατικό έξω από το Άργος

Ακόμη μια τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο της Εύβοιας λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι, όταν ένα ΙΧ έπεσε πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 22χρονος οδηγός του.

Το τροχαίο σημειώθηκε στα Πλακάκια Ερέτριας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός, για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μια κολώνα ηλεκτροδότησης. Στο σημείο επιχείρησαν οχήματα της Πυροσβεστικής με 11 πυροσβέστες, που ανέσυραν τον άτυχο οδηγό και τον παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ.

Παρόμοιο περιστατικό έξω από το Άργος

Tροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε και στην επαρχιακή οδό Άργους – Άστρους Κυνουρίας το πρωί της Τετάρτης (24/7). Πιο συγκεκριμένα, έγινε εκτροπή μηχανής, με θανάσιμο τραυματισμό ενός άντρα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, τις πρώτες πρωινές ώρες, της 24ης Ιουλίου 2024, στο 16,4ο χλμ. του δρόμου Άργους – Άστρους, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας 45χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη. Αποτέλεσμα της εξέλιξης αυτής, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 45χρονου. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους – Μυκηνών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις