Σφήνωσε αυτοκίνητο Κέρκυρα: Απίστευτο περιστατικό στο νησί

ΕΛΛΑΔΑ

Σφήνωσε αυτοκίνητο Κέρκυρα: Απίστευτο περιστατικό στο νησί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Σφήνωσε αυτοκίνητο Κέρκυρα: Το όχημα κόλλησε στην παλιά πόλη

24.07.2024 | 14:05

Οδηγός δεν εκτίμησε σωστά τις διαστάσεις του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα αυτό να κολλήσει σε ένα στενό σοκάκι του νησιού. Γεμάτη καντούνια είναι η Παλαιά Πόλη της Κέρκυρας, τα οποία προσκαλούν τον επισκέπτη να χαθεί μέσα σε αυτά και να αφεθεί στην ομορφιά των επιβλητικών κτιρίων με την πλούσια ιστορία.

Η βόλτα, ωστόσο, σε αυτά τα μικρά σοκάκια είναι απαραίτητο να γίνει με τα πόδια και όχι με αυτοκίνητο όπως αποφάσισε ένας οδηγός, με αποτέλεσμα να εμπλακεί σε μια περιπέτεια. Πρωταγωνιστής ήταν ο οδηγός, ο οποίος είδε το αυτοκίνητό του να μην καταφέρνει να περάσει από ένα σοκάκι και να σφηνώνει στην κυριολεξία μέσα σε αυτό, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η τοπική ιστοσελίδα.

Πώς απομακρύνθηκε το όχημα

Το περιστατικό σημειώθηκε στην παλιά πόλη, με τον οδηγό να μην προχωρά σε σωστή εκτίμηση του πλάτους του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα αυτό να κολλήσει και να μην μπορεί να κινηθεί σε οποιαδήποτε από τις δύο κατευθύνσεις (εμπρός/πίσω). Όπως, μάλιστα, φαίνεται από τις φωτογραφίες, ο οδηγός δεν αποθαρρύνθηκε ούτε από την ύπαρξη σκαλουπατιού στο καντούνι (δείτε την κεντρική φωτογραφία), κάτι το οποίο από μόνο του καθιστούσε δύσκολη τη διέλευση με το ΙΧ του. Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, κλήθηκε η Τροχαία, ενώ για την απομάκρυνση του αυτοκινήτου θα χρειαζόταν γερανός.

Exit mobile version