Κωστέτσος υγεία: Ξανά στο νοσοκομείο βρέθηκε ο γνωστός σχεδιαστής

LIFESTYLE

Κωστέτσος υγεία: Ξανά στο νοσοκομείο βρέθηκε ο γνωστός σχεδιαστής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Κωστέτσος υγεία: «Στο δρόμο για το νοσοκομείο. Ξανά και ξανά που λέει και η Βίσση. Σήμερα ξαφνικά ξύπνησα έτσι», έγραψε ο γνωστός σχεδιαστής

24.07.2024 | 11:10

Στο νοσοκομείο βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Βασίλειος Κωστέτσος μόλις λίγα 24ωρα μετά την έντονη αδιαθεσία. «Ανήκω στα άτομα δυστυχώς υψηλού κινδύνου για έμφραγμα η εγκεφαλικό και  θορυβήθηκα πολύ! Ευτυχώς τα πρώτα νέα ήταν καλά! Σαφώς θα ελεγχθεί περαιτέρω με πιο αναλυτικές εξετάσεις τις επόμενες ημέρες…», είχε δηλώσει ο ίδιος την περασμένη Κυριακή (21/7) μετά την αρχική εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

«Στο δρόμο για το νοσοκομείο. Ξανά και ξανά που λέει και η Βίσση. Σήμερα ξαφνικά ξύπνησα έτσι», έγραψε στη φωτογραφία που δημοσίευσε μέσα από το αυτοκίνητο. Ενημερώνοντας για τις εξελίξεις στην υγεία του έγραψε ότι: «Αφού με εισήγαγαν με ενδοφλέβια αντιβίωση, φεύγω και ελπίζω να τελείωσε εδώ», είπε φεύγοντας από το νοσοκομείο ο Βασίλειος Κωστέτσος, ευχαριστώντας το ιατρικό προσωπικό.

Η ανάρτηση για την κατάσταση υγείας του

Στην προηγούμενη εισαγωγή του, ο Βασίλειος Κωστέτσος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση υγείας του μέσω μιας ανάρτησης στα social media. «Σας Ευχαριστώ Όλους! Και Τον καθένα ξεχωριστά! Για την σκέψη, τα όμορφα λόγια, και το αν και «μόνος»…με κάνατε να αισθάνομαι ότι έχω εκτός από μια μεγάλη αγκαλιά και μια “μεγάλη οικογένεια”, που συμπληρώνει τους λίγους πια δικούς μου ανθρώπους! Δεν μου άρεσε ποτέ να κρύβομαι ούτε να είμαι αινιγματικός!

Ανήκω στα άτομα δυστυχώς υψηλού κινδύνου για έμφραγμα η εγκεφαλικό και χθες θορυβήθηκα πολύ! Ευτυχώς τα πρώτα νέα ήταν καλά! Σαφώς θα ελεγχθεί περαιτέρω με πιο αναλυτικές εξετάσεις τις επόμενες ημέρες… Μια και οι ρυθμοί μας πλέον η καθημερινότητα και η κοινωνία μας δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια να ζεις την ζωή σου ανέμελα και ευτυχισμένα! ζώντας το σήμερα χωρίς αύριο!» έγραψε στην ανάρτησή του ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Exit mobile version