Βανδή – Τουρκία: Η ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα

LIFESTYLE

Βανδή – Τουρκία: Η ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που έκανε, είπε η ηθοποιός για την τραγουδίστρια

24.07.2024 | 18:15

Η Βάνα Μπάρμπα ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Ιnstagram, όπου έδειξε την υποστήριξή της στη φίλη της και τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή, για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα με τη συναυλία στη Σμύρνη, τονίζοντας πόσο θετικό θεωρεί το γεγονός ότι οι καλλιτέχνες τολμούν πολλές φορές και περνούν σε πράξεις πολιτικής σημασίας.

Γκιουλέρ σε Γεωργιάδη για F-35: Περιμένουμε 60 εκατ. τουρίστες, ας έρθει και ο Έλληνας υπουργός
Μπαχτσελί κατά Βανδή: Ασέβεια και παράδειγμα ανηθικότητας η στάση της

Επίσης, η ηθοποιός έδωσε ευχές για καλό καλοκαίρι στους διαδικτυακούς της φίλους και αναφέρθηκε σε μια εκπομπή που έχει στα σκαριά.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Στέλνω τις ευχές μου, καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές σε όλο τον κόσμο. Όπου και αν πάτε, να περάσετε όμορφα, να χαμογελάσετε, να χαρείτε, γιατί αυτό που μας λείπει είναι η χαρά και να έχουμε δύναμη για τον χειμώνα, τον δύσκολο χειμώνα, που έρχεται.

Θα ήθελα να σας πω ότι ετοιμάζουμε μια πάρα πολύ όμορφη εκπομπή, ελπίζω να σας αρέσει, θα ανεβαίνει και στο Youtube, για να έχουμε μια άμεση εκπομπή. Από 25 Αυγούστου αρχίζουμε τα γυρίσματα.

Επίσης, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στην Ελληνίδα τραγουδίστρια και φίλη μου, γιατί την ξέρω χρόνια, τη Δέσποινα Βανδή, μ’ άρεσε πάρα πολύ αυτό που έκανε, γιατί οι οι καλλιτέχνες έχουν και πολιτική άποψη με τις επιλογές τους και μπράβο. Καμιά φορά οι πολιτικοί δεν τολμούν, οι καλλιτέχνες όμως τολμούν. Αυτά…».

Η Δέσποινα Βανδή ακύρωσε τη συναυλία, που ήταν προγραμματισμένο να δώσει στη Σμύρνη στις 17 Ιουλίου, καθώς αναρτήθηκε στον χώρο της εκδήλωσης αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ. Η εν λόγω κίνηση προκάλεσε αντιδράσεις από την πλευρά των Τούρκων, οι οποίοι προχώρησαν σε επιθέσεις στα κοινωνικά δίκτυα της τραγουδίστριας. Η ίδια επέμεινε σθεναρά στην απόφασή της, επισημαίνοντας σε δηλώσεις της ότι θα ήταν «προσβολή να τραγουδήσω με φόντο αφίσα του Κεμάλ 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρo», οι οποίες χαιρετίστηκαν από τους ομότεχνούς της και από Έλληνες ακολούθους της γενικότερα.

 

Exit mobile version