Κορμός σοκολάτας με 3 υλικά συνταγή: Ένα τέλειο γλυκάκι στο πι και φι

PLUS

Κορμός σοκολάτας με 3 υλικά συνταγή: Ένα τέλειο γλυκάκι στο πι και φι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κορμός σοκολάτας με 3 υλικά συνταγή: Με 3 μόνο υλικά, μπισκότα, κουβερτούρα και κρέμα γάλακτος, θα έχετε έτοιμο το πιο νόστιμο γλυκό

24.07.2024 | 07:11

Υπάρχει ένα γλυκό παντός καιρού που όλοι αγαπούν και λατρεύουν να καταναλώνουν, ο κορμός σοκολάτας. Το μωσαϊκό, ή αλλιώς κορμός, έχει σοκολατένια γεύση και τραγανή υφή σε κάθε μπουκιά χάρη στα ψιλοκομμένα μπισκότα που κρύβονται μέσα του. Ο κορμός σοκολάτας εκτός από την τέλεια γεύση του όμως έχει και μια εύκολη συνταγή την οποία μπορεί να φτιάξει ο καθένας. Με 3 μόνο υλικά, μπισκότα, κουβερτούρα και κρέμα γάλακτος, θα έχετε έτοιμο το πιο νόστιμο γλυκό που μπορείτε είτε να απολαύσετε μόνο του, είτε με μια μπάλα παγωτό βανίλια και λίγο σιρόπι σοκολάτας.

Κορμός σοκολάτας με 3 υλικά

Υλικά

Μια συσκευασία κουβερτούρα
200 γρ. κρέμα γάλακτος
1μιση πακέτο μπισκότα της επιλογής σας

Εκτέλεση

Σε ένα πυρίμαχο μπολ βάζουμε την κουβερτούρα και κάνουμε μπεν μαρί για να λιώσει. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος με προσοχή να μην βράσει και καεί.

Μόλις τα υλικά είναι έτοιμα, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος στη σοκολάτα μας και ανακατεύουμε καλά. Σπάμε σε κομμάτια τα μπισκότα με τα χέρια μας και τα σακατεύουμε με το μείγμα.

Στρώνουμε λαδόκολλα ή μεμβράνη στον πάγκο μας και ρίχνουμε το μείγμα μας. Διπλώνουμε καλά την μεμβράνη μας ή τη λαδόκολλα σαν να κάνουμε ρολό και τοποθετούμε στην κατάψυξη για 1 με 2 ώρες ή στο ψυγείο για 2 με 3 ώρες.

 

Ετικέτες
Exit mobile version