Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – Επέτειος αποκατάστασης της Δημοκρατίας: Η ομιλία του πρωθυπουργού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – Επέτειος αποκατάστασης της Δημοκρατίας: Η ομιλία του πρωθυπουργού

Μητσοτάκης - Επέτειος αποκατάστασης της Δημοκρατίας: Δείτε line την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή

Την άποψη ότι η Ελλάδα αναμφισβήτητα προχώρησε στα 50 χρόνια της λειτουργίας της Δημοκρατίας εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ειδική συνεδρίαση της Βουλής, που τιμά την αποκατάσταση της. Πρόσθεσε όμως ότι χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι «αναγκαίες αλλαγές συχνά έμειναν μισές όπως στην Υγεία, στην Παιδεία, στην Τεχνολογία». Όπως είπε ο πρωθυπουργός «το Κοινοβούλιο είναι σύμβολο της πιο μακράς δημοκρατικής περιόδου στη σύγχρονη ιστορία μας» και πως το πολίτευμα είναι πιο ισχυρό από ποτέ. «Η Μεταπολίτευση», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε «να αναδεικνύεται σε κομβικό σταθμό για την ιστορία του τόπου. Πριν από μισό αιώνα τίποτα από όσα θεωρούμε δεδομένα δεν υπήρχε στη ζωή μας».

Κυρ. Μητσοτάκης: «Κορυφαία προσωπικότητα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής»

«Κορυφαία προσωπικότητα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής», τόνισε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας: «Είναι ο ηγέτης που ανέλαβε τη βαριά ευθύνη να ανατάξει τη χώρα και να διαχειριστεί την τραγωδία στην Κύπρο». «Η Ελλάδα από μία φτωχή βαλκανική χώρα έγινε μια σημαντική ευρωπαϊκή χώρα», τόνισε ο πρωθυπουργός. Στη συνεδρίαση θα μιλήσουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις