Πατέρας Μάιλι Σάιρους: Ένα σοκαριστικό ηχητικό

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πατέρας Μάιλι Σάιρους: Ένα σοκαριστικό ηχητικό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ο Μπίλι Ρέι Σάιρους βρίζει την πρώην σύζυγο και την κόρη του -Λέει τη Μάιλι «διάβολο» και «τσ@@λα»

24.07.2024 | 19:51

Ο Μπίλι Ρέι Σάιρους ακούστηκε να βρίζει την πρώην σύζυγό του Firerose σε ένα ξέσπασμα και να χαρακτηρίζει την κόρη του, Μάιλι, ως «διάβολο» και «τσ@@λα» σε νέο σοκαριστικό ηχητικό υλικό. Το νέο ηχητικό υλικό φαίνεται να υποστηρίζει τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου τού Μπίλι Ρέι Σάιρους ότι την υπέβαλλε σε «ακραία λεκτική, συναισθηματική και ψυχολογική κακοποίηση». Το ηχητικό -που απέκτησε η DailyMail.com- αποκαλύπτει την κακή μεταχείριση που η 37χρονη Αυστραλή τραγουδίστρια Firerose ισχυρίζεται ότι υφίστατο συνεχώς κατά τη διάρκεια του επτάμηνου γάμου της με τον πατέρα τής Μάιλι.

Ο ήχος κάνει δύσκολη την ακρόαση, καθώς ο τραγουδιστής της country εξαπολύει επίθεση, κοροϊδεύοντας, υποτιμώντας και εκφοβίζοντας την πολύ νεότερη σύζυγό του. Κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης, η οποία φαίνεται να πυροδοτήθηκε από την οργή του Μπίλι Ρέι επειδή άργησε πολύ να βγει στη σκηνή για ένα σόου, την προειδοποιεί: «Τώρα είμαι πραγματικά, γαμώτο, τσαντισμένος, για άλλη μια φορά δείχνεις ότι δεν ακούς». «Δεν ξέρω ποια στο διάολο νομίζεις ότι είσαι, αλλά δεν πρόκειται να ακούσεις… Αυτό δεν έχει να κάνει με τίποτα, αλλά με το ότι είσαι μια εγωίστρια γα@@@@@@».

Συνεχίζοντας, ο Μπίλι Ρέι, 62 ετών σήμερα, ειρωνεύεται: «Δεν νομίζω ότι είσαι πολύ έξυπνη, άλλαξα γνώμη γι’ αυτό. Αυτό που νομίζω είναι ότι είσαι ένα εγωιστικό γα@@@@@@ καθίκι. Αυτό είσαι». Καθώς εκείνη τον παρακαλάει να «σταματήσει να φωνάζει», εκείνος της λέει: «Αυτό δεν θα συνέβαινε αν είχες βουλώσει το γα@@@@@@ σου στόμα. Κοίτα τι γα@@@@@@ χάλι έχεις κάνει».

«Τι ηλίθια που είσαι… γιατί πρέπει να ξέρεις ότι δεν θα ανεχτώ αυτές τις μα@@@@@@. Μόλις τα σκ@@@@@@… άντε γα@@@@@. Ξέρεις καλύτερα από αυτό. Γα@@@@@@ ηλίθια». Περαιτέρω στοιχεία που επικαλείται η DailyMail.com δείχνουν ότι η επίθεση του τραγουδιστή δεν περιορίζεται στη Firerose, αλλά επεκτείνεται σε αρκετές από τις σημαντικές γυναίκες στη ζωή του.

Μεταξύ αυτών είναι και η κόρη του σούπερ σταρ, Μάιλι, την οποία αποκαλεί «διάβολο». Σε άλλο ηχητικό που άκουσε η DailyMail.com, ο Μπίλι Ρέι μιλάει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο, πριν στρέψει την προσοχή του στην κόρη του, Μάιλι, και πει: «Όλοι ξέρουν ότι ο διάβολος είναι μια τσ@@λα»

Ετικέτες
Exit mobile version