Σελίν Ντιόν Ολυμπιακοί 2024: Τρία χρόνια μετά η μεγάλη σταρ ανεβαίνει ξανά στη σκηνή

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σελίν Ντιόν Ολυμπιακοί 2024: Τρία χρόνια μετά η μεγάλη σταρ ανεβαίνει ξανά στη σκηνή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σελίν Ντιόν Ολυμπιακοί 2024: Το τεράστιο ποσό που θα λάβει για το τραγούδι που θα πει

24.07.2024 | 17:04

Μυστήριο επικρατούσε ως χθες με την παρουσία της Σελίν Ντιόν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις όχθες του Σηκουάνα. Η σπουδαία τραγουδίστρια, που το 2022 αποκάλυψε πως πάσχει από το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου έφτασε στο Παρίσι την Τρίτη 23 Ιουλίου και διανυκτέρευσε στο χλιδάτο ξενοδοχείο Le Royal Monceau ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας πολλοί θαυμαστές της συγκεντρώθηκαν απ’ έξω με την ελπίδα να τη δουν από κοντά.

Καθώς τους τελευταίους μήνες δημοσιεύματα στον γαλλικό Τύπο υποστηρίζουν πως η 56χρονη τραγουδίστρια θα συμμετέχει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, που ξεκινούν αυτή την Παρασκευή στην Πόλη του Φωτός, η Γαλλίδα υπουργός Αθλητισμού Αμελί Ουντεά-Καστερά, μίλησε για πρώτη φορά για τον ρόλο της Σελίν Ντιόν στην παγκόσμια αθλητική εκδήλωση.

Η υπουργός σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης στο τηλεοπτικό δίκτυο TF1 δήλωσε: «Η παρουσία της Σελίν Ντιόν στο Παρίσι δεν είναι σύμπτωση. Υπάρχουν πολλοί πιθανοί ρόλοι σε μία τελετή έναρξης». Η ίδια, υποστήριξε πως δεν θα ήθελε να κάνει περισσότερες αποκαλύψεις «για να υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης, το οποίο είναι βασικό». Η Καναδή σταρ φέρεται ότι θα πληρωθεί 2 εκατομμύρια δολάρια για να εμφανιστεί στην τελετή έναρξης στην γαλλική πρωτεύουσα. Σύμφωνα με το TMZ, η Σελίν Ντιόν πρόκειται να ερμηνεύσει μόνο ένα τραγούδι. Πρόκειται για το «L’Hymne à l’amour» της Εντίθ Πιάφ,

Τους τελευταίους μήνες, η 56χρονη έχει κάνει πολλά βήματα για να επιστρέψει ξανά στο προσκήνιο. Έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη στα βραβεία Grammy 2024 τον Φεβρουάριο για να απονείμει το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς στην Τέιλορ Σουίφτ. Στη συνέχεια, εμφανίστηκε σε αγώνες χόκεϊ με τους γιους της ενώ πρόσφατα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της γαλλικής Vogue. Περπάτησε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της «I Am: Celine Dion», όπου μιλά για την σπάνια ασθένειά της ενώ δείχνει πλάνα από τον σκληρό αγώνα που δίνει με το σύνδρομο.

Η Lady Gaga στην τελετή έναρξης με το «La vie en rose»;

Η υπουργός ρωτήθηκε και για την φημολογούμενη συμμετοχή της Lady Gaga στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την παρουσία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας στην εκδήλωση. Η Lady Gaga το 2018 στην ταινία A Star in Born είχε ερμηνεύσει την μεγάλη επιτυχία της Εντίθ Πιάφ «La vie en rose» (Ζωή σαν τριαντάφυλλο). Δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο υποστηρίζουν πως θα ερμηνεύσει το ίδιο τραγούδι και στην πολλά υποσχόμενη τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Exit mobile version