Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Διπλά γενέθλια είχε σήμερα η ελληνική αποστολή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Διπλά γενέθλια είχε σήμερα η ελληνική αποστολή

Η Μαρία Σάκκαρη και η προπονήτρια της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών, Αλεξία Καμμένου, είχαν τα γενέθλιά τους

Διπλά γενέθλια είχε σήμερα η ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Η Μαρία Σάκκαρη και η προπονήτρια της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών, Αλεξία Καμμένου, είχαν τα γενέθλιά τους και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, φρόντισε να οργανώσει ένα μίνι πάρτι με την ανάλογη τούρτα και για τις δύο. Η Σάκκαρη έγινε 29 ετών και δεν έκρυψε την χαρά της για την μικρή γιορτή που στήθηκε για χάρη της. «Είναι μεγάλη τιμή που γιορτάζω τα γενέθλιά μου στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Μου είχε συμβεί και πριν από τρία χρόνια στο Τόκιο και επαναλήφθηκε και τώρα στο Παρίσι. Ευχαριστώ πολύ όλα τα μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για την έκπληξη» είπε. Η Αλεξία Καμμένου από την πλευρά της, παρέλαβε την τούρτα μαζί με ένα μπουκέτο λουλούδια και ευχαρίστησε όλη την αποστολή.

Άλλα 9 πρόσωπα της αποστολής θα έχουν γενέθλια στη διάρκεια της διοργάνωσης

Ακολουθεί ο βενιαμίν της ελληνικής ομάδας, ο Βαγγέλης Ντούμας, ο 16χρονος κολυμβητής που ζει το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής του, έχοντας γενέθλια την ημέρα της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, έχοντας γεννηθεί στις 26 Ιουλίου του 2008. Τη σκυτάλη των γενεθλίων παραλαμβάνει ο Πέτρος Τσιτσιπάς που την πρώτη μέρα των Αγώνων γίνεται 24. Την επόμενη ημέρα της λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, στις 12 Αυγούστου έχει γενέθλια και ο αδερφός του Στέφανος ο οποίος θα σβήσει 26 κεράκια.

Στις 29 Ιουλίου είναι η σειρά της Ιόλης Μυτιληναίου, της πρωταθλήτριας της ιππασίας η οποία κλείνει τα 27 και ακολουθεί την τελευταία ημέρα του μήνα, ο πολύπειρος παίκτης της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, ο Κώστας Παπανικολάου ο οποίος γεννήθηκε το 1990. Ο Αύγουστος μπαίνει με το μέλος της Εθνικής ομάδας πόλο Στέλιο Αργυρόπουλο στις 2 του μηνός να κλείνει τα 28 και μετά, στις 5 Αυγούστου ο πρωταθλητής του τζούντο Θόδωρος Τσελίδης που γίνεται 28. Η Ευαγγελία Πλατανιώτη που γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου 1994 θα γιορτάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες τα 30 και τέλος, την επομένη της λήξης, όπως και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, έχει γενέθλια ο τερματοφύλακας της Εθνικής πόλο Μάνος Ζερδεβάς που γίνεται 29 ετών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις