Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός: Η αγόρα του Όρετα πλησιάζει
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: Η αγόρα του Όρετα πλησιάζει

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ ζητά Όρτα και Ποντένσε

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Βήματα προόδου για τη μεταγραφή του Αντρέ Όρτα έχει κάνει ο Ολυμπιακός. Από την Τρίτη (23/7) οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να τα βρουν με την Μπράγκα στα 4-4,5 εκατ. ευρώ και, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, προχωρούν οι διαπραγματεύσεις με τους “αρσεναλίστας”.

Αρχικά, οι άνθρωποι της Μπράγκα επέμεναν στα 6 εκατ. ευρώ, όσα ήταν και η οψιόν αγοράς του 27χρονου κεντρικού μεσοεπιθετικού.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, η πορτογαλική ομάδα μείωσε λίγο τις απαιτήσεις της (στα 5,5 εκατ.), στη συνέχεια κατέβηκε κι άλλο (5 εκατ.) και τα τελευταία εικοσιτετράωρα φαίνεται να μειώθηκε κι άλλο η ψαλίδα.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού προσπαθεί να ικανοποιήσει μια ακόμα εισήγηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος έχει ζητήσει την απόκτηση του Όρτα, όπως και του Ποντένσε και πορεύεται προς αυτή την κατεύθυνση.

Διότι, υπάρχουν προχωρημένες επαφές και με τη Γουλβς για τον Πορτογάλο επιθετικό. Σε ό,τι αφορά τον Όρτα, πιέζουν ο ίδιος κι ο εκπρόσωπος του Κάρλος Γκονσάλβες με τον τρόπο τους την Μπράγκα για να υπάρξει συμφωνία με τον Ολυμπιακό κι από μέρα σε μέρα αναμένονται εξελίξεις.

Ο έμπειρος κεντρικός μεσοεπιθετικός το εξάμηνο που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό ήταν εκ των πρωταγωνιστών στον δρόμο για την κατάκτηση του Conference League (21 αγώνες, δύο γκολ, δύο ασίστ) και “δέθηκε” με την πειραϊκή ομάδα και τον κόσμο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις