Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βοιωτία ψευδής βιασμός: Ανατροπή στην υπόθεση
ΕΛΛΑΔΑ

Βοιωτία ψευδής βιασμός: Ανατροπή στην υπόθεση

32χρονη κατήγγειλε ψευδή βιασμό - Σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος της

Στη σύλληψη της γυναίκας που χθες είχε καταγγείλει βιασμό από τέσσερα άτομα στη Βοιωτία προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. Η ανατροπή στην υπόθεση του βιασμού στη Βοιωτία ήρθε μετά την εξέταση της γυναίκας από ψυχολόγο, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι είπε ψέματα. Αρχικά, το υποτιθέμενο θύμα αρνούνταν να εξεταστεί από ιατροδικαστή, αν και η ΕΛ.ΑΣ. είχε δώσει παραγγελία γι’ αυτό. Όπως προέκυψε από τις έρευνες, δεν υπήρχε περιστατικό βιασμού και η γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού, του οποίου την επιμέλεια έχει ο πατέρας του, έπλασε στο μυαλό της αυτή την ιστορία. Μάλιστα, δεν υπήρχε καν παρουσία των ανδρών που κατήγγειλε.

Να τονιστεί πως η 32χρονη, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε αρχικά, είχε πάει με τη μηχανή της σε παραλία της Βοιωτίας για ραντεβού με έναν άνδρα, όπου δήλωσε πως τέσσερα άτομα βγήκαν από ένα όχημα, την απήγαγαν και την πήγαν σε ερημική τοποθεσία, όπου τη βίασαν.

Η καταγγέλλουσα είχε δηλώσει πως καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβάντος ένας δράστης κρατούσε τα μάτια της κλειστά με μαντήλι που της φόρεσε εντός του οχήματος, ενώ συνεργός του κρατούσε το στόμα της κλειστό. Ωστόσο, κατά τη στιγμή που την επιβίβασαν στο όχημα μετά τον βιασμό της, μετακινήθηκε το μαντήλι από τα μάτια της και κατόρθωσε να δει στιγμιαία τον δράστη που τη βίασε, του οποίου ορισμένα εξωτερικά χαρακτηριστικά περιέγραψε, αναφέροντας έναν ψηλό, ξανθό, χωρίς όμως να είναι σε θέση να τον αναγνωρίσει σε ενδεχόμενη μελλοντική διαδικασία αναγνώρισης.

Φωτο αρχείου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις